Antena Meniu Search
x

Video Joe Biden s-a vaccinat anti-covid în direct la TV. "Aştept cu nerăbdare a doua doză"

Preşedintele ales al Statelor Unite s-a vaccinat anti-COVID în direct, la un post de televiziune. În vârstă de 78 de ani, Joe Biden a ales ca momentul injectării să fie filmat pentru a le demonstra americanilor că procedura este sigură.

de Redactia Observator

la 22.12.2020, 15:28

Vezi și
  • Şi soţia lui Joe Biden a fost vaccinată anti-covid.

Viitorul preşedinte al Statelor Unite a primit prima doză a vaccinului anti-coronavirus produs de Pfizer la un centru medical din statul Delaware. Momentul a fost transmis în direct. Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, se află în categoria persoanelor de risc. Alături de el a stat soţia sa, Jill Biden, care la rândul ei a fost vaccinată. Viitorul lider de la Casa Albă nu a uitat să mulţumească oamenilor de ştiinţă care au făcut posibil tratamentul. 

Joe Biden: "Fac asta pentru a demonstra oamenilor că trebuie să fie pregătiți atunci când va fi disponibil vaccinul. Nu e nimic îngrijorător. Aștept cu nerăbdare a doua doză, la fel și Jill. Ea a fost injectată mai devreme."

În timp ce Joe Biden era imunizat, în Statele Unite al doilea vaccin anti-covid, dezvoltat de Moderna, a început să fie administrat. O infirmieră a dat startul unei alte campanii de imunizare. Tot muncitorii din prima linie şi persoanele în vârstă vor avea prioritate pentru serul produs de Moderna. 

Situaţia pandemiei în Rusia

Lupta împotriva coronavirusului continuă şi în Rusia. Liderul de la Kremlin laudă colaborarea dintre compania AstraZeneca şi cercetătorii ruşi.

Vladimir Putin: "Sunt sigur că cooperarea experţilor ruși, în acest caz, cu compania AstraZeneca va permite o descoperire în dezvoltarea nu numai a vaccinurilor, ci a întregii game de medicamente esențiale."

Tot în Rusia, o altă moarte suspectă a atras atenţia autorităţilor. Un cercetător rus, care lucra la un vaccin împotriva coronavirusului, a căzut de la geam, de la etajul 14. Fusese înainte înjunghiat în piept. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Joe Biden s-a vaccinat anti-covid în direct la TV. "Aştept cu nerăbdare a doua doză"