Antena Meniu Search
x

Joe Biden spune că Putin este un ''ucigaş'' şi va plăti un preț pentru implicarea în alegerile prezidenţiale din SUA din 2020

Preşedintele Joe Biden a spus că Vladimir Putin va plăti pentru implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2020. Un raport al Biroului Directorului pentru Informaţii Naţionale arată că președintele Rusiei a știut și probabil coordonat un efort de manipulare a campaniei, în favoarea fostului președinte Donald Trump. De asemenea, şeful statului a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă crede că Putin este un ''ucigaş''.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 17.03.2021, 17:25

Joe Biden avertizează că Putin va plăti un preț pentru implicarea în alegerile prezidenţiale din SUA din 2020
Joe Biden şi Vladimir Putin în timpul unei întâlniri - Profimedia Images
  • Joe Biden a afirmat că Putin va plăti preţul implicării în alegerile prezidenţiale din SUA
  • Declaraţia a venit în urma raportului pus la dispoziţie de serviciile americane

Joe Biden a declarat că președintele rus, Vladimir Putin, va suporta consecințe pentru direcționarea eforturilor în vederea influenţării alegerile prezidențiale americane din 2020, în favoarea lui Donald Trump. Şeful statului a spus că acestea vor veni în curând.

"Va plăti un preț", a declarat Biden pentru ABC News într-un interviu difuzat miercuri dimineață. Întrebat de directorul Good Morning America, George Stephanopoulos, care ar fi consecințele, el a spus: ''Veți vedea în curând''

Raport al serviciilor americane: Rusia s-a implicat, cu știința lui Vladimir Putin, în alegerile prezidenţiale din SUA din 2020, în favoarea lui Donald Trump

Comentariile lui Biden vin după ce marți un raport de informații declasificat al SUA a întărit acuzațiile cum că Putin se află în spatele intervenției electorale a Moscovei, prin denigrarea lui Joe Biden și prin stimularea realegerii lui Trump. Rusia a numit constatările nefondate.

Pe acelaşi subiect

''Există locuri în care este în interesul nostru comun să lucrăm împreună, cum ar fi reînnoirea acordului nuclear Start'', a spus el. 

Despre Putin, Joe Biden a spus că nu crede că liderul rus are suflet. Biden a reiterat ceea ce a fost un comentariu vechi, spunând în interviul de la ABC că este un răspuns la comentariul fostului președinte republican, George W. Bush. Fostul lider spunea că s-a uitat în ochii lui Putin și i-a văzut sufletul. Biden a remarcat la acea vreme că a făcut același lucru și i-a spus președintelui rus în față că nu crede că are un suflet.

Întrebat de Stephanopoulos dacă crede că Putin este un ucigaș, Biden a răspuns afirmativ: ''Mmm hmm, da, da'', potrivit theguardian.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Joe Biden spune că Putin este un ''ucigaş'' şi va plăti un preț pentru implicarea în alegerile prezidenţiale din SUA din 2020