Antena Meniu Search
x

Video Joe Biden, sub asediul cicadelor, înainte de întâlnirile cu ceilalţi lideri globali: ''Tocmai am omorât una. M-a înţepat şi ea pe mine''

Joe Biden şi-a început primul turneu diplomatic în Europa în calitate de preşedinte al Americii. Va participa la summitul G7 şi va avea întrevederi cu Vladimir Putin, Recep Erdogan, Boris Johnson sau Regina Elisabeta a II-a. Deplasarea nu e lipsită de incidente. Atât preşedintele, cât şi jurnaliştii americani au avut probleme din cauza unor insecte.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 20:52

Vezi și

''Statele Unite s-au întors, iar democraţiile lumii sunt unite împotriva celor mai dificile provocări.''

Înconjurat de militari americani, Joe Biden a ţinut primul său discurs pe sol european în calitate de preşedinte. Principalele teme, încălzirea globală şi pandemia, teme pentru care trebuie găsite soluţii la summitul G7. Statele Unite îşi propun să doneze 500 de milioane de doze de vaccin Pfizer către 100 de ţări.

Joe Biden, preşedinte SUA: Trebuie să punem capăt COVID-19 nu doar acasă, ceea ce facem, dar peste tot. 

Biden speră ca vizita să aducă şi o schimbare în relaţiile ruso-americane.

Pe acelaşi subiect

Joe Biden, preşedinte SUA: Mă întâlnesc cu domnul Putin să îi spun ce vreau eu să ştie.

Joe Biden, sub asediul cicadelor

Până să îl pună la punct pe omologul său rus, preşedintele american a fost la rândul său ţinut din scurt de Prima Doamnă. Înaintea întâlnirilor cu ceilalţi lideri globali, Joe Biden a trebuit să facă faţă asediului cicadelor.  

''Aveţi grijă la cicade. Tocmai am omorât una. M-a înţepat şi ea pe mine.''

Jurnaliştii americani au avut şi ei probleme din cauza asta. Motoarele avionului care urma să îi ducă în Regatul Unit au fost atacate de insecte aşa că au ajuns la destinaţie cu o întârziere de şase ore şi jumătate, cu o altă aeronavă. În Cornwall se fac ultimele pregătiri înainte de summitul G7 din următoarele două zile. 

Joanne Hall, director Cornwall Police: Am plănuit totul cu luni înainte. Este cel mai mare eveniment din punct de vedere al poliţiei şi securităţii din Anglia, din acest an.

Joe Biden a avut azi o întâlnire cu premierul Boris Johnson, iar duminică merge la castelul Windsor pentru o întrevedere cu Regina Elisabeta a II-a.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Joe Biden, sub asediul cicadelor, înainte de întâlnirile cu ceilalţi lideri globali: ''Tocmai am omorât una. M-a înţepat şi ea pe mine''