Antena Meniu Search
x

Video Kim Kardashian a devenit virală pe internet. A încurcat grindina cu zăpada

De obicei, Kim Kardashian stârneşte admiraţie dar... poate naşte şi hohote de râs pe Internet. Tocmai s-a întâmplat asta după ce vedeta a confundat grindina cu ninsoarea.

de Redactia Observator

la 12.03.2021, 17:44

Vezi și

 Stabilită în Los Angeles, unde astfel de fenomene sunt rare, Kim a devenit subiect de glumă pe Twitter după ce a postat pe Instagram filmări din propria curte în care spune ferm convinsă că afară ninge. După ce a realizat gafa pe care a făcut-o, Kim s-a scuzat în faţa fanilor spunând că... nu este meteorolog de profesie. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sunt imaginile postate de Kim Kardashian din curtea vilei sale de 60 de milioane de dolari. La 40 de ani, vedeta pare uimită să constate că în sudul Californiei a venit iarna. Singura problemă e că fenomenul meteo nu e de fapt o ninsoare, ci o grindină. Însă nici măcar bucăţile de gheaţă pe care le ia în mână nu par să o convingă. 

Cum era de aşteptat, filmările au devenit virale pe Internet. Vedeta nu a realizat gafa pe care a comis-o decât în clipa în care buna ei prietenă, modelul Winnie Harlow a postat şi ea un filmuleţ pe contul ei de Instagram, în care îşi anunţa fanii că în California este grindină. 

Pe acelaşi subiect

Kim Kardashian a revenit ulterior cu un mesaj în care le-a explicat fanilor că nu este de profesie meteorolog. Glumele de pe Internet nu par însă să o fi deranjat. Din contră, vedetă a şi distribuit câteva dintre ele. 

"Dacă Kim Kardashian spune că e zăpadă, atunci e zăpadă. Nu îmi pasă ce mi-a spus profesorul de geografie în clasa a 7-a”.

Kim Kardashian traversează de altfel o perioadă dificilă. În urmă cu doar câteva săptămâni a depus actele pentru a divorţa de Kanye West. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Kim Kardashian a devenit virală pe internet. A încurcat grindina cu zăpada