Antena Meniu Search
x

Galerie foto Lamborghini Aventador în flăcări, după o cursă nebună cu peste 200 de km/oră. Bolidul s-a făcut scrum pe autostrada A8 din Germania

Cursă cu final dramatic, pe o autostradă din Germania. Imagini înfiorătoare publicate de presa locală arată consecințele unui accident înfiorător, în urma căruia un Lamborghini Aventador, în valoare de peste 300.000 de euro, a luat foc și s-a făcut scrum. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.07.2023, 13:01

Accidentul de groază a avut loc sâmbătă, pe autostrada A8, în zona Sulzemoos, o localitate aflată în districtul Dachau, landul Bavaria, Germania. Un tânăr în vârstă de 37 de ani se afla la volanul bolidului său, un Lamborghini Aventador, și se deplasa spre Stuttgart când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul direcției, mașina a ieșit de pe șosea, s-a izbit violent de terasament și s-a oprit la aproximativ 400 de metri.

Impactul a fost atât de puternic, încât bolidul a luat imediat foc, iar martorii spun că fumul putea fi văzut de la kilometri depărtare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Șoferul circula cu peste 200 km/oră

Poliția presupune că mașina circula cu mult peste 200 de km/oră, în momentul accidentului, scrie Bild. În jurul orei 15.30, la fața locului s-au deplasat șapte pompieri din zonă, dar și polițiștii.

Din fericire, șoferul a reușit să iasă din bolid. Grav rănit, tânărul de 37 de ani a fost transportat de urgență cu un elicopter la spitalul Murnau. Tot acolo a ajuns și pasagerul său. Bărbatul de 48 de ani, din districtul Augsburg, a fost rănit ușor. Potrivit pompierilor, incendiul a aprins și terasamentul, de-a lungul autostrăzii, pe aproximativ 300 de metri, și a fost nevoie de aproape 10.000 de litri de apă, pentru a îmblânzi flăcările. În timpul operațiunii, autostrada a fost închisă, formându-se kilometri de ambuteiaje. 

Tot ce a mai rămas din Lamborghini a fost un morman de fier. Polițiștii estimează prejudiciul total la peste 300.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Lamborghini Aventador în flăcări, după o cursă nebună cu peste 200 de km/oră. Bolidul s-a făcut scrum pe autostrada A8 din Germania