Antena Meniu Search
x

Video Liber la vacanţe în Cipru din 10 mai. Ce condiţii trebuie să îndeplinească turiştii români

Veşti bune pentru românii care vor să petreacă o vacanţă pe litoralul Mării Mediteraneene. Autorităţile cipriote au anunţat că din 10 mai turiştii vaccinaţi din 65 de ţări, inclusiv România, nu mai trebuie să prezinte teste negative şi nici nu vor mai sta în carantină.

de Redactia Observator

la 27.04.2021, 17:41

Vezi și

Turiştii nevaccinaţi vor putea evita carantina dacă prezintă la intrarea în ţară un test PCR negativ, făcut cu 72 de ore înainte. Turismul este cel mai important sector industrial al Ciprului şi constituie peste 20% din produsul intern brut al statului insular. 

Autoritățile cipriote au anunțat că renunţă la carantină pentru vizitatorii din alte state ale Uniunii Europene şi multe alte ţări începând cu data de 10 mai.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească românii

Condiţia este ca vizitatorii să fie vaccinaţi cu dozele necesare împotriva COVID-19 sau să poată prezenta un test negativ PCR nu mai vechi de trei zile, a declarat adjunctul ministrului cipriot pentru turism, Savvas Perdios.

Vaccinarea cu serul rusesc Sputnik V va fi tratată în mod egal cu inocularea cu alte vaccinuri, a spus Perdios.

Aceste reguli se vor aplica tuturor statelor din zona Schengen, precum şi vizitatorilor din SUA, Regatul Unit, Israel, Egipt, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Canada, Elveţia, Australia şi Noua Zeelandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Liber la vacanţe în Cipru din 10 mai. Ce condiţii trebuie să îndeplinească turiştii români