Antena Meniu Search
x

Lăcomia i-a dat de gol! Proxeneţii români din Italia s-au filmat făcând baie cu MII DE EURO. Aşa i-a găsit poliţia!

S-au lăudat pe internet cu miile de euro câştigate ilegal şi au ajuns direct pe mâinile poliţiei. Liderii români ai unei reţele de prostituţie, care operau în Italia, riscă ani de închisoare după ce s-au dat singuri de gol.

Vezi și

S-au lăudat pe internet cu miile de euro câştigate ilegal şi au ajuns direct pe mâinile poliţiei. Liderii români ai unei reţele de prostituţie, care operau în Italia, riscă ani de închisoare după ce s-au dat singuri de gol.  Proxeneţii s-au filmat ţinând în mână o pungă plină cu euro, iar banii îi aruncă peste o prostituată româncă întinsă pe un pat.

Mii de euro în bancnote de 50, o avere într-o sacoşă de plastic. De fapt, profitul făcut, în stradă, de tinere românce şi italience care îşi vând trupul. Unele sunt purtătoare de boli grave, chiar mortale.

În vârstă de 35 de ani, o tânără a fost depistată cu HIV şi hepatita C. Dar asta nu a împiedicat-o să accepte să întreţină raporturi sexuale neprotejate cu clienţii. A fost arestată alături de proxeneţi în mai, însă confirmarea diagnosticului a venit abia acum. Poliţia italiană îi sfătuieşte pe toţi cei care au apelat la serviciile ei să îşi facă, rapid, un control medical.

Pierfrancesco Muriana, poliţia Pescara:

Ar fi putut îmbolnăvi pe cineva aşa, că este absolut necesar să continuăm să investigăm fenomenul. Cetăţeni albanezi şi români conduceau afacerea, sprijiniţi de doi italieni.

Reţeaua era filată de anul trecut. Mai multe descinderi au avut loc în oraşul Pescara, iar anchetatorii din Italia au intrat în posesia mai multor iamgini care, acum, sunt probă la dosar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Lăcomia i-a dat de gol! Proxeneţii români din Italia s-au filmat făcând baie cu MII DE EURO. Aşa i-a găsit poliţia!