Antena Meniu Search
x

Logan spulberat de TIR pe contrasens, nimeni din maşină nu a supravieţuit. Imagini teribile pe un drum din Rusia

Imagini teribile filmate cu o cameră de bord, pe un drum din Rusia, după ce un TIR a intrat pe contrasens în timpul unei depăşiri neregulamentare. Doi oameni au murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.12.2020, 10:19

Logan spulberat de TIR pe contrasens, nimeni din maşină nu a supravieţuit. Imagini teribile pe un drum din Rusia Vezi și
  • Logan făcut praf de TIR, pe un drum din Rusia.
  • Nimeni din maşină nu a supravieţuit.

Accidentul s-a produs pe autostrada Tiumen - Omsk, la kilometrul 299.

Potrivit publicaţiei locale Новости Тюмени, şoferul unui TIR a intrat pe contrasens după ce a vrut să depăşească un alt camion, pe o porţiune de drum unde această manevră este interzisă.

În timpul depăşirii, şoferul de 22 de ani s-a trezit în faţă cu un Renault Logan, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Logan făcut praf de TIR, pe un drum din Rusia

Camionagiul a încercat să treacă pe marginea drumului, timp în care şoferul Loganului a făcut acelaşi lucru, cele doua vehicule ciocnindu-se frontal.

În urma impactului devastator, din maşina Renault Logan nu a mai rămas decât un morman de fiare, atât şoferul, cât şi pasagerul de 63 de ani sfârşind pe loc.

Accidentul a fost filmat de o cameră de bord. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Logan spulberat de TIR pe contrasens, nimeni din maşină nu a supravieţuit. Imagini teribile pe un drum din Rusia