Antena Meniu Search
x

"L-am implorat să nu plece în acea noapte!" Logodnica lui Victor Spirescu povesteşte ultimele clipe ale românului, înaintea accidentului mortal

Ultimele momente ale lui Victor Spirescu, înainte de a pieri în accidentul tragic din Marea Britanie au fost dezvăluite de logodnica sa. Suzana Mateş a acordat un interviu ziarului DailyMail, în care a vorbit şi despre relaţia sa cu cel mai mediatizat român din Regat.

Suzana Mateş a dat un interviu despre Victor Spirescu în DailyMail
Victor Spirescu şi logodnica sa, Suzana Mateş, plănuiau să se căsătorească în septembrie - Facebook

Ultimele momente ale lui Victor Spirescu, înainte de a pieri în accidentul tragic din Marea Britanie au fost dezvăluite de logodnica sa. Suzana Mateş a acordat un interviu ziarului DailyMail, în care a vorbit şi despre relaţia sa cu cel mai mediatizat român din Regat.

"L-am tot implorat să nu plece în acea noapte, pentru că ştiam că a băut. Dar, când m-am îndepărtat pentru un minut, el l-a luat pe Eugen şi a plecat cu maşina noastră", dezvăluie Suzana Mateş.

În acea noapte de 15 ianuarie, Victor Spirescu a murit într-un accident tragic, pe o şosea din Newport Pagnell. Era în maşină cu un prieten. Românul a pierdut controlul volanului şi a fost aruncat prin parbriz din autovehicul, în nişte tufişuri de pe marginea drumului. Logodnica sa, Suzana, mărturiseşte că a rămas marcată.

"Am avut o premoniţie teribilă în a-l lăsa să plece. Acum toată viaţa voi rămâne cu povara că puteam face mai mult pentru a preveni ce s-a întâmplat", a declarat tânăra pentru DailyMail.

Românca şi logodnicul ei aveau planuri de viitor. Anul trecut, Victor Spirescu o ceruse în căsătorie, în timp ce făceau paragliding, în Cipru. În septembrie, aveau plănuiau să facă nunta şi se gândeau la un copil, anul viitor.

"Sunt bântuită de întrebări care au rămas fără răspuns despre ce s-a întâmplat în acea noapte", declarat Suzana.

Tânăra a spus celor de la DailyMail că nu ştia nimic despre posibilul consum de cocaină, despre care a vorbit prietenul cu care Victor Spirescu era în maşină.

"Nu ştiu de ce a plecat să cumpere o sticlă de Coca Cola de la benzinărie în acea noapte, pentru că avea de băut în casă", dezvăluie românca.

Tânăra şi iubitul ei erau împreună din 2015, când s-au cunoscut la un hotel.

"Am rămas blocată în trecut şi acum înfrunt viitorul singură", mărturiseşte Suzana.

Victor Spirescu a fost cel mai mediatizat român în Marea Britanie. A devenit cunoscut pe 1 ianuarie 2014, când presa britanică l-a numit primul român care a venit în Regat după ridicarea restricţiilor de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "L-am implorat să nu plece în acea noapte!" Logodnica lui Victor Spirescu povesteşte ultimele clipe ale românului, înaintea accidentului mortal