Antena Meniu Search
x

Loredana, românca spulberată pe zebră de un italian, a salvat după moarte patru vieţi!

Un bebeluş de câteva luni va trăi pentru că părinţii Loredanei au fost de acord să doneze organele. Şi alţi trei italieni au fost salvaţi. Tânăra a fost lovită pe şosea de un tânăr instructor de schi, care a lăsat-o acolo, în agonie, pe şosea

Vezi și

Loredana, românca spulberată pe zebră de un italian, a salvat după moarte patru vieţi. Un bebeluş de câteva luni va trăi pentru că părinţii Loredanei au fost de acord să doneze organele. Şi alţi trei italieni au fost salvaţi. Tânăra a fost lovită pe şosea de un tânăr instructor de schi, care a lăsat-o acolo, în agonie, pe şosea

Fata a ajuns în mâinile medicilor după câteva ore. Rudele ei din Galaţi cred că ar fi putut fi salvată, dacă cel vinovat nu fugea şi o ducea la spital.

Loredana era o femeie frumoasă. Iubea viaţa, dar a primit în schimb moarte. Ca într-un carusel al destinului, Loredana a dat viaţă din moartea ei.

Un tânăr instructor de schi din Italia a spulberat-o, pe trecerea de pietoni, fără s-o observe. Însă şi-a continuat drumul şi viaţa ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Loredana a rămas, în agonie, pe caldarâm.

Tânăra a mai trăit câteva zile, doar cu ajutorul aparatelor. Până când mama ei a luat cea mai grea decizie din viaţa ei.

În câteva ore, patru bolnavi italieni erau pe masa de operaţie.

În afară de bebeluş, alţi doi suferinzi din Verona şi unul din Milano au primit organele Loredanei. În Italia, ultimul ei dar a adus speranţă. Şi recunoştinţă. Însă acasă, în Galaţi, e durere. Bunicul bolnav încă o aşteaptă.

Acum, rudele îi strâng portretul în braţe. Nu pot concepe ideea că sfârşitul ei a fost o întâmplare tulburătoare. Ar putea fi, spun ei, gestul unui bărbat obsedat frumuseţea Loredanei.

Pe contul de Facebook al Loredanei, s-au aglomerat zeci de mesaje de condoleanţe, în două limbi. Părinţii ei o vor înmormânta acasă, în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Loredana, românca spulberată pe zebră de un italian, a salvat după moarte patru vieţi!