Antena Meniu Search
x

Louis Vuitton, prezentare incendiară la Săptămâna Modei de la Paris

Casa Louis Vuitton a încheiat spectaculos Săptămâna Modei de la Paris. Colecţia prezentată a fost foarte sofisticată, cu piese inspirate din stilul Art Nouveau.

de Redactia Observator

la 02.10.2019, 17:12

Vezi și

Casa Louis Vuitton a încheiat spectaculos Săptămâna Modei de la Paris. Colecţia prezentată a fost foarte sofisticată, cu piese inspirate din stilul Art Nouveau. Criticii de modă s-au arătat încântaţi de linia prezentată de Casa Vuitton, la fel şi vedetele de la Hollywood, invitate să admire prezentarea din capitala Franţei.

Casa de modă Louis Vuitton a încheiat Săptămâna Modei la Paris într-o manieră spectaculoasă. Modelele au defilat pe un podium amplasat în grădina muzeului Luvru, în timp ce pe ecranul din spatele lor era proiectat clipul unui artist transgender din Scoţia pe nume Sophie.

Spectatorii au fost teleporaţi însă în Epoca de Aur a Franţei. Totul s-a datorat designerului Nicolas Ghesquière, care a adus pe podiumul de la Paris o colecţie inspirată din stilul Art Nouveau.

Printre ţinutele care s-au făcut remarcate se numără cămăşile cu mâneci largi, pantalonii cu talie înaltă, vestele cu paiete şi fustele petrecute.

Vedetele prezentării au fost însă broşele supradimensionate sub formă de flori. Rezultatul a fost o colecţie viu-colorată cu modele îndrăzneţe.

De la un asemenea spectacol nu putea lipsi nici vedetele. Catherine Deneuve, Alicia Vikander, Jessica Biel şi Justin Timberlake sunt doar câteva din marile staruri care au urmărit prezentarea din primele rânduri.

Justin Timberlake a avut parte însă de un moment stânjenitor în clipa în care a ajuns la eveniment.

Un report cunoscut din Ucraina l-a apucat pe artist de picior, împiedicându-l să înainteze. Din fericire gărzile de corp au intervenit rapid iar nimeni nu a fost rănit. Pe nume Vitalii Sediuk, jurnalistul este cunoscut de pentru farsele pe care le face vedetelor de pe covorul roşu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Louis Vuitton, prezentare incendiară la Săptămâna Modei de la Paris