Antena Meniu Search
x

Sora românului rănit în Las Vegas a povestit de ce se afla Luca la muncă în noaptea MASACRULUI în care au pierit 59 de oameni

Luca, românul rănit în cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite, începe să-şi revină. Tânărul a deschis ochii şi chiar a transmis un mesaj.

Vezi și

Luca, românul rănit în cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite, începe să-şi revină. Tânărul a deschis ochii şi chiar a transmis un mesaj. Familia, colegii şi prietenii, dar şi oameni care nu îl cunosc se roagă pentru el. Un miracol şi un înger păzitor au făcut ca Luca să supravieţuiască. Acum, lupta lui pentru viaţă intră în altă etapă. Pe lângă îngrijirile de specialitate are nevoie de susţinere şi de gânduri bune. 

"A avut un singur glont in piept si celalalt l-a atins doar.", spune tatăl lui Luca. "Încă e conectat la aparate. A deschis putin ochii. Mi-a trimis o inimioară. A zâmbit puţin.", adaugă bunica. 

Cu vocea gâtuită de durere, bunica lui Luca, aflată în România, abia poate vorbi despre nepotul ei: "A spus că ne iubeşte, ca îşi doreste să vină în ţară. Tot timpul zâmbea, tot timpul era fericit."  

Luca locuieşte de 20 de ani în Statele Unite, cu familia. Acum este unul dintre cei 527 de oameni răniţi în atacul armat din Las Vegas. În noaptea în care a fost împuşcat, Luca lucra ca barman la concertul care s-a sfârşit cu o baie de sânge. Era în spatele scenei. Glonţul i-a perforat ambii plămâni. Dar a avut un înger păzitor. 

Pe acelaşi subiect

"Am aflat de la o colegă de-ale lui care s-a aruncat pe jos. Ea l-a salvat şi ea mi-a zis că trăieşte şi prin telefon l-am auzit că spunea, zi la parinţi că sunt bine.", povesteşte tatăl.

Mama lui Luca a anunţat pe Facebook că starea fiului ei este stabilă. Deşi chirurgul i-a îndepărtat două treimi din plămânul drept: "Sprijinul şi rugăciunile voastre înseamnă enorm pentru mine şi pentru el. Vă mulţumesc pentru rugăciuni. Au funcţionat ca întotdeauna!"

În Nevada, se află şi sora lui Luca: "Fratele meu este unul dintre cei mai buni, oneşti și plini de compasiune oameni pe care îi știu. Era foarte încântat să muncească pentru noua casă în care ne-am mutat. Va continua să lupte."  

Este o mobilizare impresionantă. Până acum s-au strâns peste cinci mii de dolari din donaţii, bani care vor fi folosiţi pentru tratamentele românului. 

59 de oameni au murit în atacul comis cu sânge rece de americanul Stephen Paddock. Printre victime se numără asistenţi medicali, profesori, militari, poliţişti şi studenţi. Chipurile inocenţilor au fost făcute publice. Sony Melton şi-a apărat soţia de gloanţe cu preţul vieţii. 

Acest tânăr a luptat în Afganistan. A revenit teafăr de pe front, dar a murit în Las Vegas, unde îşi sărbătorea ziua de naştere împreună cu mama lui. În noaptea groazei, au existat şi zeci de eroi.

Şi acest tânăr a salvat cel puţin 30 de oameni înainte de a fi lovit de două gloanţe. Iar pompierul Steve Keys a fost împuşcat în timp ce resuscita o femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Sora românului rănit în Las Vegas a povestit de ce se afla Luca la muncă în noaptea MASACRULUI în care au pierit 59 de oameni