Antena Meniu Search
x

Lux şi confort în noul Rolls Royce Phantom, cel mai scump model al producătorului

Compania Rolls Royce redefineşte conceptul de confort în ceea ce priveşte maşinile. Compania a scos pe piaţă cea mai scumpă maşină din istoria sa.

Vezi și

Compania Rolls Royce redefineşte conceptul de confort în ceea ce priveşte maşinile. Compania a scos pe piaţă cea mai scumpă maşină din istoria sa, cel mai nou model de Rolls Royce Phantom.

Cel mai mare şi mai scump Rolls Royce din istorie este o oază de lux şi confort. Maşina este echipată cu un dispozitiv mobil pe care îţi poţi odihni picioarele, în timp ce vizionezi filmul sau serialul preferat. Pentru un cadru cât mai relaxant, inginerii s-au gândit să îi facă pe pasageri să se simtă ca în natură. Astfel, pe plafonul maşinii au fost amplasate luminiţe care dau senzaţia unui cer înstelat. 

Rolls Royce are câteva maşini care sunt făcute pentru a fi conduse de proprietari. Sunt foarte bune şi sunt unele dintre maşinile mele favorite. Dar modelul Phantom este realizat în special pentru cineva care ar putea vrea ca altă persoană să fie la volan.

După ce a testat cât de confortabil este să stai în spate şi să te bucuri de lux, jurnalistul a vrut să vadă şi cum este la volan. 

E greu să îţi imaginezi că această maşină atinge 100 km/h în puţin peste 5 secunde. Maşina asta are o putere uriaşă, dar este acolo şi nu îţi dă senzaţia că se chinuieşte. Este genul de putere în serviciul serenităţii. 

Cel mai nou model de Rolls Royce Phantom este reinventat complet, special pentru a satisface dorinţele celor mai pretenţioşi în materie de automobile de lux. Cei care îşi doresc o astfel de maşină trebuie să scoată din buzunar în jur de 450.000 de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Lux şi confort în noul Rolls Royce Phantom, cel mai scump model al producătorului