Antena Meniu Search
x

Ea este românca moartă în teribilul accident din Spania: 'Suflet drag, nu te voi uita niciodată'

Românca moartă în teribilul accident din Spania se numea Mădălina Maria, avea numai 24 de ani și locuia în apropiere de Barcelona alături de părinții ei.

Românca moartă în teribilul accident din Spania se numea Mădălina Maria, avea numai 24 de ani și locuia în apropiere de Barcelona alături de părinții ei.

Mădălina și-a pierdut viața, vineri, 14 septembrie 2018, în jurul orei 13.00, într-un accident produs pe autostrada N-340, între localitățile Altafulla și Tarragona.

Românca de 24 de ani se afla într-un autoturism condus de tatăl ei când, la un moment dat, mașina a fost spulberată de un TIR.

În urma impactului deosebit de violent, Mădălina a murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii catalani au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Madalina Maria, romanca moarta in teribilul accident din Spania

Româncă moartă într-un grav accident în Spania

Medicii chemați de urgență la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fetei.

După aflarea teribile vești despre moartea Mădălinei, sute de prieteni ai fetei au scris mesaje de adio pe profilul de Facebook al româncei.

"Incredibil așa ceva nu pot să cred că ai plecat așa devreme dinte noi suflet drag nu te voi uita niciodată verișoara dragă dumnezeu să te odihnească în pace", a scris Cristina, verișoara Mădălinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ea este românca moartă în teribilul accident din Spania: 'Suflet drag, nu te voi uita niciodată'