Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă şi-a ţinut bebeluşul mort 5 ani, într-un dulap cu fise, într-o gară din Japonia

Poliția din Tokyo a arestat o femeie de 49 de ani, suspectată că a lăsat bebelușul ei mort într-un dulap cu fise, timp de mai mulți ani. Emiri Suzaki a mărturisit că a păstrat corpul copilului, care a murit la naştere, în urmă cu 5 ani şi nu a putut să se desăpartă de el.

de Redactia Observator

la 26.09.2018 , 18:35

O japoneză şi-a ţinut copilul mort 5 ani de zile într-un dulap, în gară

Poliția din Tokyo a arestat o femeie de 49 de ani, suspectată că a lăsat bebelușul ei mort într-un dulap cu fise, timp de mai mulți ani.

Emiri Suzaki a mărturisit că a păstrat corpul copilului, care a murit la naştere, în urmă cu 5 ani. Nu a putut să se desăpartă de el şi nici nu a vrut să-l îngroape, aşa că l-a "înhumat" într-un dulap din gară, unde îl vizita frecvent şi mai băga o fisă.

Suzaki a continuat să plătească taxele de depozitare în vestiar timp de 5 ani.

Articolul continuă după reclamă

"M-am panicat după ce am dat naștere unui copil mort și am păstrat corpul pentru că nu am putut să mă despart de el, era copilul meu", a spus femeia ofițerilor de poliție, potrivit lui Kyodo News.

Pe acelaşi subiect

Femeia a depozitat copilul într-un vestiar metalic cu monede, lângă stația Uguisudani, o stație de cale ferată din Tokyo. Ea a continuat să plătească taxa pentru vestiare, care este de 1,80 de dolari pentru 24 de ore.

În cazul în care suma neplătită depășește 8,86 $, operatorul are dreptul să descarce dulapul și să verifice conținutul său.

Suzaki s-a predat după ce s-a certat cu iubitul său şi a plecat furioasă, uitând cheia de la dulap la acesta în casă. Speriată că bărbatul ar fi putut găsi corpul copilului, s-a dus şi s-a predat la poliţie.

Ea a fost arestată, iar poliția crede că trupul bebeluşului a fost abandonat la scurt timp după naștere. În prezent se investighează cauza morții, pentru că circumstanțele nașterii sunt neclare.

Aceasta nu este prima dată când un corp neînsufleţit a fost găsit în vestiarul unei stații din Japonia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Ştiri externe » O mamă şi-a ţinut bebeluşul mort 5 ani, într-un dulap cu fise, într-o gară din Japonia