Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fetiţă de patru ani, moartă de epuizare, după ce mama a obligat-o să stea în picioare timp de trei zile. Ulterior i-a îndesat trupul într-un sac şi l-a îngropat în spatele casei, în SUA

O fetiţă de doar patru ani a murit de epuizare, după ce mama a obligat-o să stea în picioare trei zile la rând, în semn de pedeapsă. Ca să-şi ascundă urmele, femeia a îndesat trupul neînsufleţit al copilei într-un sac de gunoi şi l-a îngropat în curtea din spatele casei, potrivit anchetatorilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.06.2021, 11:11

Majelic „Jellie” Young a fost văzută în viață ultima dată în august sau septembrie 2020, dar rămășițele ei au fost descoperite abia luna trecută pe proprietatea mamei sale din Charlotte, Carolina de Nord.

Malikah Diane Bennett, în vârstă de 31 de ani, a fost acuzată pe 22 mai de crimă de gradul I, abuz grav asupra copilului, vătămare corporală gravă şi ascunderea probelor, a raportat Charlotte Observer.

VEZI ÎN GALERIA FOTO POZE CU MAJELIC, FETIŢA UCISĂ DE MAMĂ

Anchetatorii au făcut publice detalii înfiorătoare legate de moartea copilei. Majelic a murit din cauza epuizării şi a loviturilor severe în zona capului, după ce a fost obligată de mamă să stea timp de trei zile în picioare. După ce şi-a dat ultima suflare, femeia i-a îndesat trupul într-un sac de gunoi pe care l-ar fi păstrat în portbagajul maşinii până în momentul în care mirosul de putrefacţie a devenit copleşitor.

Pe acelaşi subiect

Ca să scape de urme a săpat o groapă în curtea din spate unde şi-a îngropat fiica. Ar fi putut scăpa basma curată, dacă poliţiştii nu ar fi primit un pont legat de acţiunile ei pline de suspiciuni. Autorităţile au făcut săpături la sfârşitul lunii mai 2021 şi au descoperit în cele din urmă rămăşiţele lui Majelic.

Câteva zile mai târziu, poliţia a arestat-o şi pe bunica fetiţei, Tammy Moffett, în vârstă de 53 de ani, pentru că a ascuns decesul şi a devenit astfel complice la crima teribilă pe care a făcut-o fiica ei, Malikah.

„Am lucrat la omucideri în ultimii 10 ani și vă pot spune că acest caz m-a afectat profund”, a declarat locotenentul departamentului de poliție Charlotte-Mecklenburg, Bryan Crum, în timpul unei conferințe de presă, luna trecută.

Potrivit mandatelor de arestare citate de WSOC, ofițerii de poliție şi-au făcut apariţia, în data de 21 mai, pe proprietatea femeii de pe Braden Drive, unde locuia cu cel puțin opt copii, pentru un control al asistenței sociale, după ce un angajat de la Protecţia Copilului a sunat la urgenţe pentru a declara dispariţia micuţei. Acesta ar fi spus că nu o mai văzuse pe Majelic din august 2020 şi suspecta că ceva grav s-ar fi putut întâmpla cu ea.

Întreaga familie ştia adevărul; copiii au participat la "înmormântarea" fetiţei

La puţin timp anchetatorii au vorbit cu un localnic căruia mama i-ar fi spus că Majelic e moartă, dar că nu i-a raportat decesul pentru că avea răni pe corp şi se temea că va avea probleme. În plus, femeia avusese plângeri în februarie 2020 privind abuzul asupra copiilor. Când poliţia i-a cerut socoteală, ea ar fi spus că o lăsase pe copilă cu o altă rudă în august şi că nu o mai văzuse de atunci.

Povestea ei nu a fost însă confirmată de sora fetei, în vârstă de 13 ani, care a dezvăluit că într-o zi din august sau septembrie, cea mică fusese aspru pedepsită de Bennet şi forţată să stea în picioare, în camera de spălătorie, fără să se mişte ori să se aşeze. După trei zile, timp în care a defecat în pantaloni, copilul de patru ani a devenit atât de slăbit îcât a căzut pe uşa din spatele camerei şi s-a lovit puternic cu capul de podea. După incident Majelic ar fi început să respire tot mai greu şi în cele din urmă a murit.

Adolescenta de 13 ani a mai spus în faţa anchetatorilor că mama ar fi încercat să îi facă CPR, dar fără succes. A curăţat-o şi îndesat-o într-un sac negru de gunoi, pe care l-a depozitat mai apoi într-un SUV timp de cinci zile, înainte ca mirosul să devină insuportabil. A fost văzută de copii ieşind să cumpere o lopată pe care a folosit-o ca să sape o groapă în spatele casei. A pus sacul în interior şi a acoperit totul cu pământ. Fata de 13 ani a recunoscut că a fost nevoită să participe la “înmormântare”.

Poliţiştii au obţinut un mandat în data de 21 mai şi au pătruns pe proprietate în căutarea probelor. La scurtă vreme corpul lui Majelic a fost descoperit în curtea din spatele casei. În itneriorul maşinii au găsit urme de rămăşiţe umane şi au confiscat o lopată şi un telefon mobil.

Vecinii au rămas stupefiaţi la aflarea cumplitei veşti, majoritatea spunând că nu ar fi crezut vreodată că vor fi martorii unei asemenea întâmplări, mai ales că familia nu părea să aibă probleme.

„Nu m-aș fi gândit niciodată la Tammy, dar nu știi niciodată de ce sunt în stare oamenii. Fiecare reacţionează diferit”, a declarat un prieten de familie.

„Sper să se poată culca și să doarmă noaptea pentru că nu aș putea. Dacă ar fi copilul meu, nu aș putea să o fac”, a spus o altă prietenă de-ale femeii.

Poliția din Charlotte-Mecklenburg a declarat faptul că fetiţa fusese văzută ultima dată undeva între august şi septembrie, însă de atunci micuţa dispăruse complet, potrivit Daily Mail

„Adică să fie plecată atât de mult…Eu însumi sunt mamă”, a spus vecina Shanetta Bunting. „Dacă copilul meu ar fi plecat într-o zi, mi-aş pierde minţile, așa că nu-mi pot imagina ce simte familia asta, ştiind că s-au întâmplat toate astea chiar acolo sub nasul lor”

„Nu există cuvinte pe care să le pot rosti”, a spus Antoinette Austin, o altă vecină. “Îmi vin atâtea în minte. Nu ştiu ce aş mai putea spune”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de patru ani, moartă de epuizare, după ce mama a obligat-o să stea în picioare timp de trei zile. Ulterior i-a îndesat trupul într-un sac şi l-a îngropat în spatele casei, în SUA