Antena Meniu Search
x

Mamă obsedată de selfie-uri, arestată după ce și-a ucis bebelușul

O femeie din New Jersey, Statele Unite, a fost arestată după ce și-a ucis copilul și l-a tranșat. 

de Redactia Observator

la 13.02.2019, 13:22

O femeie din New Jersey, Statele Unite, a fost arestată după ce și-a ucis copilul și l-a tranșat. 

Poliția din statul american New Jersey a făcut o descoperire înfiorătoare, după ce o mamă s-a plâns că i-a fost răpit fiul, în timp ce mergea pe stradă. 

Nakira M. Griner, în vârstă de 24 de ani, a declarat inițial că se plimba cu cei doi copii atunci când un individ a lovit-o din senin și s-a făcut nevăzut cu bebelușul ei de nici doi ani. 

Mamă acuzată de crimă

Potrivit The Sun, femeia nu a putut da detalii cu privire la incident, ba, mai mult, s-a încurcat în explicații atunci când a fost chestionată cu privire la momentul de după pretinsa răpire. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că Nakira a încurcat inclusiv locația unde ar fi avut loc agresiunea.

Simțind că tânăra mamă ascunde ceva, oamenii legi s-au îndreptat spre casa ei, unde au găsit, pe data de 10 februarie, rămășițele unui copil, într-o poșetă. 

Copil ucis de mamă

Chestionată din nou, Nakira a picat la testul poligraf, după care i-a mințit în mod repetat pe polițiști, spunând că și-a lăsat bebelușul de 23 de luni pe o stradă din oraș, pentru a fi găsit de cineva. Înainte de acest moment, ar fi devenit frustrată de copil deoarece nu mânca și era obraznic.

Femeie de 24 de ani, acuzată de crimă

Oamenii legi au acuzat-o de ucidere, maltratarea unui copil, profanare de cadavre și ascunderea sau distrugerea de probe. Dacă va fi găsită vinovată femeia va sta cel puțin 25 de ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mamă obsedată de selfie-uri, arestată după ce și-a ucis bebelușul