Antena Meniu Search
x

O mamă și-a uitat copilul pe capotă și a plecat cu mașina în oraș, în Australia (Video)

O mamă din Australia și-a uitat copilul pe capota mașinii și a plecat cu automobilul în oraș. Scena a fost surprinsă de o cameră video.

la 06.01.2019, 16:13
Copilul pe capota mașinii mamei sale
O mamă din Australia a uitat copilul pe capotă și a plecat la drum cu mașina - 9News

O mamă din Australia și-a uitat copilul pe capota mașinii și a plecat cu automobilul în oraș. Scena a fost surprinsă de o cameră video.

Incidentul a fost filmat vineri de o cameră de supraveghere din orașul australian Perth, la ora locală 17.45.

Imaginile arată un băiețel de 4 ani pe capota mașinii condusă de mama sa. Tânăra de 36 de ani a mers așa cam 10 minute, părând să nu aibă idee că pe capotă e fiul său.

”Copilul părea în regulă și dădea impresia că se bucură”, a declarat un martor.

Conform postului tv 9News, care a obținut înregistrarea video, femeia oprit în cele din urmă, în urma numeroaselor avertizări făcute de cei din trafic.

”Ceilalți șoferi au reușit să îi atragă atenția. A oprit și a pus copilul în mașină, iar apoi și-a continuat drumul”, a spus poliția din Perth.

Șoferii însă au alertat și poliția, care a găsit-o ulterior pe femeie într-o benzinărie, după incident. Oamenii legii spun că au găsit în mașină, alături de băiețelul de 4 ani, alți 2 copii, dar care purtau centurile.

Se pare astfel că australianca a plecat cu cei doi copii în mașină, fără să-și dea seama că l-a uitat pe capotă pe al treilea.

Potrivit site-ului australian de știri news.com.au, poliția vrea să o pună sub acuzare pentru neglijență pe tânăra mamă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O mamă și-a uitat copilul pe capotă și a plecat cu mașina în oraș, în Australia (Video)