Antena Meniu Search
x

Maradona, show la Cupa Mondială de Fotbal. Fotbalistul a avut nevoie de asistență medicală în timpul meciului

Imagini incredibile cu Diego Maradona. Celebrul fotbalist a pendulat între furie şi euforie aseară, la meciul dintre Argentina şi Nigeria.

Vezi și

Imagini incredibile cu Diego Maradona. Celebrul fotbalist a pendulat între furie şi euforie aseară, la meciul dintre Argentina şi Nigeria. În pauză, aproape că a leşinat în tribune şi a avut nevoie de ajutor medical.

Idolul unei generaţii, Maradona susţine că a avut probleme cu tensiunea şi dă vina pe vinul alb pe care l-a băut înaintea meciului. Mulţi fani cred, însă, că ar fi consumat droguri.

Argentinianul a părut dezorientat, obosit şi plictisit şi chiar a aţipit la începutul partidei.

În tribune, Maradona a trecut de la agonie la extaz. A urlat, a făcut gesturi obscene către spectatori, iar câţiva bărbaţi chiar l-au ţinut ca să nu cadă.

În vârstă de 57 de ani, legenda fotbalului argentinian a avut nevoie de ajutorul paramedicilor. Imaginile în care este purtat pe braţe în loja VIP a stadionului din Sankt Petersburg au făcut înconjurul internetului.

O oră mai târziu, Maradona şi-a liniştit fanii.  

"Vreau să vă spun că sunt bine! Nu am fost şi nici nu voi fi internat! În pauză m-a durut foarte tare în gât și am suferit o cădere de tensiune. Am fost consultat de un medic și mi-a recomandat să merg acasă înainte de a doua repriză, dar am vrut să rămân", a fost mesajul publicat de fotbalist pe pagina sa de Instagram.

Fostul număr 10 al naţionalei Argentinei şi-a obişnuit publicul cu excese şi cu reacţii, uneori, exagerate. De ani buni poartă câte un ceas pe fiecare mână. La fel a făcut şi aseară.

Maradona are în spate şi o luptă grea şi lungă cu dependenţa de cocaină şi alcool. A început să consume droguri la 24 de ani. A fost internat chiar şi într-o clinică de psihiatrie ca să se vindece.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Maradona, show la Cupa Mondială de Fotbal. Fotbalistul a avut nevoie de asistență medicală în timpul meciului