Antena Meniu Search
x

Expoziţia Mondială 2020 în Dubai. Mariah Carey, concert impresionant (Video)

Urmează o perioadă de evenimente de tot felul, în Dubai, pentru că arabii au început numărătoarea inversă până la Expoziţia Mondială din 2020.

de Redactia Observator

la 21.10.2019, 17:13

Vezi și

Urmează o perioadă de evenimente de tot felul, în Dubai, pentru că arabii au început numărătoarea inversă până la Expoziţia Mondială din 2020. Acolo, mii de oameni din toată lumea, inclusiv din România, îşi vor expune proiectele inovatoare. Pentru a marca evenimentul, Mariah Carey a susţinut un concert impresionant.

Spectacole de lumini, focuri de artificii şi evenimente realizate până la cel mai mic detaliu. Aşa a început numărătoare inversă pentru evenimentul Expo 2020, care îşi va deschide porţile anul viitor, pe 20 octombrie.

De pe scena celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa, Mariah Carey a cântat hiturile care au consacrat-o.

A refuzat însă să cânte piesa "All I Want for Christmas is You" sau alte colinde. Le-a transmis şi un mesaj celor care au intrat în spiritul Crăciunului.

Cea mai mare expoziţie din lume se va desfăşura la Dubai, timp de şase luni şi va găzdui inovatori din toată lumea. Acolo, se vor desfăşura şi evenimente artistice şi diplomatice, expoziţii şi activităţi interculturale.

Toate trebuie să se încadreze în trei teme: oportunități, mobilitate și sustenabilitate. La Expo 2020, România va participa cu proiectul New Nature.

Proiectul sustenabil va oferi alternative pentru exploatarea resurselor naturale, inclusiv a izvoarelor cu apă minerală din ţara noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Expoziţia Mondială 2020 în Dubai. Mariah Carey, concert impresionant (Video)