Antena Meniu Search
x

Marian a căzut din picioare la locul de muncă, în Italia, și a murit la spital. Avea 30 de ani și era angajat de două săptămâni

Marian, în vârstă de 30 de ani, a căzut din picioare și s-a lovit puternic la cap, în timp ce se afla la locul de muncă din Italia. Colegii lui au alertat echipajele medicale, care au făcut tot posibilul să-i salveze viața. Bărbatul a murit câteva zile mai târziu. 

de Cristina Cruceru

la 11.02.2023, 15:54

Marian a căzut din picioare la locul de muncă, în Italia, și a murit la spital
Marian a căzut din picioare la locul de muncă, în Italia, și a murit la spital - Facebook

Marian Nicolae Holban, în vârstă de 30 de ani, era din Vaslui, însă locuia în Italia de ceva vreme. Bărbatul și-a pierdut viața pe 30 ianuarie, după ce a leșinat în timp ce se afla la serviciu. Tragedia s-a întâmplat la scurt timp după ce se angajase la un supermarket din Veneția, relatează Corriere.

Bărbatul spera că totul o să fie bine la noul loc de muncă și nimeni nu se aștepta că va avea parte de un sfârșit cumplit. În timp ce era la serviciu, românul s-a prăbușit la pământ și s-a lovit puternic la cap. Colegii lui au sesizat autoritățile, dar și echipajele de salvare, care au făcut tot posibilul să-l țină în viață pe Marian.

Polițiștii italieni au deschis o anchetă

Muncitorul a fost transportat de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale. A fost internat pe secția de terapie intensivă, însă după aproximativ o săptămână, acesta și-a pierdut viața. Colegii bărbatului le-au povestit autorităților că Marian a căzut, din senin, la pământ. Bărbatul s-a lovit puternic la cap și ar fi suferit un traumatism cranian. Autoritățile din Italia au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu românul. De altfel, medicii i-au făcut o autopsie și așteaptă rezultatele acesteia. În urma acestei expertize poate fi clarificată cauza decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Marian a căzut din picioare la locul de muncă, în Italia, și a murit la spital. Avea 30 de ani și era angajat de două săptămâni