Antena Meniu Search
x

Mărturia CUTREMURĂTOARE a unei prizoniere ISIS: "M-au înfometat trei zile, după care mi-au dat să mănânc..."

Femeile care au fost scoase din ghearele ISIS au povestit ororile prin care au trecut în timpul în care au fost prizonierele militanţilor extremişti. Povestea lor a fost făcută publică la un post de televiziune din Irak.

Femeile care au fost scoase din ghearele ISIS au povestit ororile prin care au trecut în timpul în care au fost prizonierele militanţilor extremişti. Povestea lor a fost făcută publică la un post de televiziune din Irak.

O femeie a avut parte de coşmarul vieţii ei. Potrivit mărturiilor, ea a fost înfometată timp de trei zile, după care, fără să ştie, militanţii ISIS au hrănit-o cu carnea propriul său copil.

După ce a terminat mâncarea, extremiştii i-au spus că tocmai şi-a mâncat fiul în vârstă de un an.

Potrivit parlamentarei irakiene, Vian Dakhil, care a discutat cu fostele prizoniere yazidite ISIS, o fetiţă de numai zece ani a fost violată până la moarte în faţa tatălui ei şi a celor cinci surori.

Pe acelaşi subiect

Credinţele comunităţii yazidite îmbină elemente islamice cu cele din religiile Orientului Mijlociu. 

Membrii acesteia sunt consideraţi "adepţii Satanei" de către ISIS. 

Atunci când gruparea extremistă a pătruns în Irak a masacrat comunitatea, acţiunile fiind catalogate drept genocid de către Naţiunile Unite.

În anul 2014, jihadiştii au răpit femeile yazidite şi le-au transformat în sclave sexuale. Aproximativ trei mii de femei se află încă în captivitate, notează Daily Mail.

Citeşte şi: MĂCEL, noaptea trecută, în Focşani! Trei bărbaţi, CĂSĂPIŢI CU TOPORUL, o femeie ÎNJUNGHIATĂ. Cadavrele au fost găsite pe stradă. IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Mărturia CUTREMURĂTOARE a unei prizoniere ISIS: "M-au înfometat trei zile, după care mi-au dat să mănânc..."