Antena Meniu Search
x

Masacrul de la Las Vegas a fost plănuit în detaliu. Iubita ucigaşului s-a întors în Statele Unite

Veşti bune vin din Las Vegas, acolo unde Luca, românul rănit de gloanţele trase fără oprire de un american, a început să respire singur.

Vezi și

Veşti bune vin din Las Vegas, acolo unde Luca, românul rănit de gloanţele trase fără oprire de un american, a început să respire singur, fără ajutorul aparatelor. A scăpat ca prin miracol din atacul plănuit în cel mai mic detaliu de milionarul Stephen Paddock. Noi scene filmate de poliţişti în noaptea cumplită fac acum înconjurul lumii. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Încă slăbit din cauza rănilor suferite în atacul din Las Vegas, Luca face progrese în fiecare zi. Acum, respiră singur. 

Sute de mii de oameni i-au transmis încurajări şi, în numai două zile, s-au strâns 10 mii de dolari pentru el. O lecţie incredibilă de solidaritate, în faţa atacului odios comis de milionarul Stephen Paddock. Noi imagini surprinse de poliţişti duminică noaptea arată amploarea masacrului. 

Un gest pe care nu şi-l poate explica nici măcar fratele asasinului. Cheia anchetei ar putea fi la iubita criminalului. Căutată timp de două zile, femeia s-a întors din Filipine, ţara în care s-a născut şi unde Stephen Paddock i-ar fi trimis de curând 100.000 de dolari. La 62 de ani, Marylou Danley ducea o viaţă dublă: era căsătorită cu doi bărbaţi în acelaşi timp şi locuia la două adrese. 

Nu se ştie dacă femeia a fost implicată în vreun fel în atac. Un lucru este, însă, cert: asasinul şi-a premeditat crimele. 

23 de arme au găsit poliţiştii în camera de hotel de unde americanul a tras în mulţime. Alte 24 de pistoale, mitraliere şi puşti de vânătoare au ridicat din locuinţele lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Masacrul de la Las Vegas a fost plănuit în detaliu. Iubita ucigaşului s-a întors în Statele Unite