Antena Meniu Search
x

Maşina unor români din Anglia, vandalizată cu câteva ore înainte de oficializarea Brexit

Cu doar câteva ore înainte de a fi oficializată ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, maşina unor români din Anglia a fost vandalizată.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 31.01.2020, 16:10

Românii efectuau servicii de taximetrie cu maşina respectivă
Românii şi-au găsit maşina cu toate cauciucurile găurite - Cornwall Live

Cu doar câteva ore înainte de a fi oficializată ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, maşina unor români din Anglia a fost vandalizată.

Mirabela şi Dragoş trăiesc în Helston, la aproape 400 de kilometri de Londra, iar în cursul zilei de joi şi-au găsit maşina vandalizată în parcare.

Conform Cornwall Live, Dragoş a observat prima dată că unul dintre cauciucurile maşinii este găurit.

Iniţial s-a gândit că este un accident sau o întâmplare, însă ulterior şi-a dat seama că toate cele patru cauciucuri erau găurite.

Mai mult, în zona respectivului loc de parcare fusese aruncată şi o cantitate importantă de fecale de câine.

Situaţia este extrem de complicată pentru cei doi români pentru că Mirabela şi Dragoş au un contract de colaborare cu un consiliu local şi execută, prin intermediul Hellis Cab Agency, servicii de taximetrie pentru copiii cu dizabilităţi pe care îi conduc la şcoală şi din nou acasă.

Practic, românii îşi câştigă existenţa cu maşina avariată şi pot pierde sursa de finanţare dacă nu se prezintă la ora stabilită, în locul stabilit, astfel că au avut nevoie de reparaţii de urgenţă.

Românii se plâng că "muncim din greu pentru a duce o viaţă decentă alături de cei doi copii ai noştri şi nu meritam aşa ceva".

Totuşi, românii nu exclud posibilitatea ca totul să fi fost un accident, "pentru că trebuie să ne deplasăm şi pe drumuri mai nepotrivite", sau să fi fost mai degrabă un atac venit din partea unei companii concurente decât un atac cu caracter rasist.

Mirabela şi Dragoş sunt convinşi că viaţa lor din Marea Britanie se va complica, după oficializarea Brexit, dar exclud posibilitatea revenirii în ţară pe motiv că nu sunt mulţumiţi de condiţiile de trai existente, singura soluţie fiind "să rămânem aici şi să depunem mai mult efort pentru a ne face treaba".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Maşina unor români din Anglia, vandalizată cu câteva ore înainte de oficializarea Brexit