Antena Meniu Search
x

Aproape 100 de mașini, trimise în noroaie de Google Maps

O sută de șoferi din Colorado, Statele Unite, au ajuns cu mașinile în noroaie, după ce Google Maps le-a oferit o alternativă nu tocmai strălucită pentru a evita un ambuteiaj.

de Redactia Observator

la 27.06.2019, 12:05

O sută de șoferi din Colorado, Statele Unite, au ajuns cu mașinile în noroaie, după ce Google Maps le-a oferit o alternativă nu tocmai strălucită pentru a evita un ambuteiaj.

Un accident petrecut pe Bulevardul Pena, șoseaua care duce spre Aeroportul Internațional Denver, a dat complet circulația peste cap, duminică. Soluția a venit, firește, de la Google Maps, însă nu a fost una dintre cele mai inspirate.

Șoferii care au accesat aplicația au fost direcționați spre o pârloagă, pe care ploaia a transformat-o într-o adunătură de noroi. În timp ce unele autoturisme nici măcar nu s-au putut deplasa din cauza mocirlei, alte 100 au rămas împotmolite complet.

Connie Monsees era în drum spre aeroport, pentru a-și întâmpina soțul, atunci când a rămas blocată pe șosea, din cauza accidentului rutier. La fel ca mulți alți șoferi, a intrat imediat pe Google Maps.

Mă gândeam <<poate că există o rută alternativă>> și m-am uitat pe Google Maps, care mi-a dat o rută de două ori mai rapidă. Din 43 de minute, urma să ajung în 23, așa că am ieșit de pe drum și m-am dus unde mi s-a indicat. Erau o mulțime de mașini și mi-am zis <<Cred că e ok>> Nu a fost ok”, povestește femeia.

Din fericirea, ea conducea un autoturism cu tracțiune intergrală și a reușit să treacă prin noroi. Ba, mai mult, a putut să ia în mașină doi oameni blocați pe câmp, pentru a-i duce la aeroport, unde aveau programate zboruri.

Luăm mulți factori în considerare atunci când determinăm rutele, incluzând mărimea drumului și caracterul direct al rutei. Cu toate că ne străduim să oferim cele mai bune direcții, probleme pot apărea datorită circumstanțelor neprevăzute precum vremea. Încurajăm toți șoferii să respecte legile locale, să fie atenți și să-și folosească toată priceperea în timpul șofatului”, au declarat reprezentații Google.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Aproape 100 de mașini, trimise în noroaie de Google Maps