Antena Meniu Search
x

McDonald’s scumpeşte cheeseburgerii pentru prima dată în ultimii 14 ani

McDonald's crește prețul cheeseburgerilor săi pentru prima dată în ultimii 14 ani. Gigantul fast-food spune că este necesară creșterea pentru a face față „vremurilor incredibil de dificile”.

de Redactia Observator

la 27.07.2022, 17:38

McDonald's
McDonald’s crește prețul cheeseburgerului pentru prima dată în 14 ani - Profimedia

Prețul cheeseburgerilor va ajunge să coste mai mult de o liră pentru prima dată, ajungând la 1,19, față de 0,99 cât era până acum.

La fel ca dumneavoastră, compania noastră, cei care dețin și operează restaurantele noastre și furnizorii noștri simt cu toții impactul creșterii inflației, ceea ce înseamnă că prețurile vor trebui acum să crească”, a declarat Alistair Macrow, directorul executiv al McDonald's Marea Britanie și Irlanda.

McDonald's a spus că alte produse din meniu ar urma, de asemenea, să se scumpească cu 10 penny, până la 20 penny în timpul verii, relatează Telegraph.

„Înțelegem că orice creștere a prețurilor nu este o veste bună, dar am amânat și am minimizat aceste modificări atât timp cât am putut”, a adăugat acesta.

Pe acelaşi subiect

McDonald's anunţă vremuri grele

McDonald's este cel mai recent restaurant care avertizează asupra creșterii costurilor, prețurilor la energie electrică și preţurilor ingredientelor. Inflația în Marea Britanie a atins un maxim din ultimii 40 de ani în iunie, în creștere cu 9,4% față de 9,1% în mai.

La începutul acestei luni McDonald's a anunțat că lansează o nouă schemă de loialitate în Marea Britanie, prin care clienții ar putea obține puncte de cheltuit în magazin atunci când cumpără produse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » McDonald’s scumpeşte cheeseburgerii pentru prima dată în ultimii 14 ani