Antena Meniu Search
x

Foto Meghan Markle, soția Prințului Harry, este însărcinată din nou

Prințul Harry și Ducesa de Sussex așteaptă un nou copil, anunță BBC. Purtătorul de cuvânt al cuplului a confirmat faptul că Meghan Markle este din nou însărcinată.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.02.2021, 22:21

Meghan Markle însărcinată
Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle - DPA Images / Toby Melville via Hepta
  • Prințul Harry și Meghan mai au un copil, Archie Mountbatten-Windsor

"Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte bucuroși să aștepte cel de-al doilea copil", a spus purtătorul de cuvânt al cuplului regal, potrivit BBC.

Meghan Markle a pierdut o sarcină, vara trecută

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a dezvăluit că în luna iunie a anului trecut a pierdut o sarcină, scriind într-un articol din New York Times despre "o durere aproape insuportabilă".

"Știam, strângând tare în brațe primul meu copil, că o să îl pierd pe al doilea", scria Meghan într-un articol din New York Times, în luna noiembrie.

Ducesa a povestit că într-o dimineață a simțit "o crampă puternică" și, câteva ore mai târziu, de pe patul de spital, a privit "durerea soțului meu care încerca să mă țină să nu mă sfărâm".

Meghan, în vârstă de 39 de ani, și-a împărtășit experiența pentru a le cere oamenilor să încerce să îi întrebe pe cei de lângă ei "sunteți ok?" în timpul sărbătorii Thanksgiving din SUA.

Ducele și Ducesa s-au mutat anul trecut în California, Statele Unite, pentru a trăi dincolo de lumina reflectoarelor, o decizie care a creat tensiuni în sânul familiei regale.

Cei doi au devenit părinți în 6 mai 2019, când s-a născut fiul lor, Archie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle, soția Prințului Harry, este însărcinată din nou