Antena Meniu Search
x

Video Melania Trump, mesaj emoţionant de despărţire: "Rămâneţi în sufletul meu pentru totdeauna"

Melania Trump, Prima Doamnă a SUA, a transmis un mesaj de despărţire pentru americani, în care spune că a fost o onoare să îi reprezinte.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.01.2021, 22:59

Melania Trump şi-a luat la revedere de la americani, din postura de Primă Doamnă - captura youtube Administraţia Prezidenţială SUA

Melania Trump a transmis un mesaj de despărţire

"A fost onoarea vieţii mele să servesc această ţară ca Primă Doamnă. Am fost inspirată de persoane incredibile din toată ţara. Ultimii patru ani au fost de neuitat. Acum, când Donald şi cum mine încheiem timpul nostru la Casa Albă, mă gândesc la toţi cei pe care v-am păstrat în inimă şi incredibilele voastre poveşti de dragoste, patriotism şi determinare. Văd feţele tinerilor soldaţi curajoşi, care mi-au spus cu mândrie în ochi cât de mult iubesc să servească această ţară. Tuturor acestor soldaţi şi familiilor le spun - sunteţi eroi şi veţi fi întotdeauna în gândurile şi rugăciunile mele. Mă gândesc şi la oamenii legii, care ne apără şi ne ţin în siguranţă comunităţile. Le voi fi întotdeauna îndatorată. Am fost impresionată de copiii pe care i-am vizitat în spitale, sau în Centre. Chiar şi atunci când se luptă cu dificultăţi, aduc fericire celor pe care îi întâlnesc"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Melania Trump a mulţumit şi personalului medical care se luptă cu pandemia de coronavirus şi a făcut un apel către americani să respecte măsurile aflate în vigoare, precizând că milioane de vaccinuri sunt deja puse la dispoziţia lor.

"În timp ce lumea continuă să se confrunte cu pandemia COVID-19, le mulțumesc tuturor asistenților medicali, medicilor, profesioniștilor din domeniul sănătății, lucrătorilor din producție, șoferilor de camioane și multor alții care lucrează pentru a salva vieți. Ne întristăm pentru familiile care au pierdut pe cineva drag din cauza pandemiei. Fiecare viață este prețioasă și îi rog pe toți americanii să folosească prudența și bunul simț pentru a proteja persoanele vulnerabile, deoarece milioane de vaccinuri sunt acum livrate."

Violenţa nu este niciodată răspunsul

"Fiţi pasionaţi în tot ce faceţi, dar ţineţi minte că violenţa nu e niciodată răspunsul şi nu va fi niciodată justificată", a mai spus Melania Trump în mesajul său.

"În timp ce îmi iau rămas bun de la rolul meu de primă doamnă, sper sincer că fiecare american își va da silinţa de a-i învăța pe copiii noștri ce înseamnă să fii cel mai bun. Rog părinții să educe copiii despre eroii curajoși care au muncit și s-au sacrificat pentru a face din această țară simbolul libertăţii. Promisiunea acestei națiuni ne aparține tuturor. Nu vă pierdeți din vedere integritatea și valorile. Folosiți fiecare ocazie pentru a arăta considerație față de o altă persoană și pentru a construi în viața dvs. de zi cu zi. Nici un cuvânt nu poate exprima profunzimea recunoștinței mele pentru privilegiul de a fi servit ca Primă Doamnă. Pentru toți oamenii din această țară: Veți fi în inima mea pentru totdeauna. Mulțumesc. Dumnezeu să vă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze Statele Unite ale Americii", a încheia mesajul Melania Trump.

Donald şi Melania Trump îşi încheie timpul petrecut la Casa Albă, după ce Donald Trump a pierdut alegerile în faţa lui Joe Biden.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Melania Trump, mesaj emoţionant de despărţire: "Rămâneţi în sufletul meu pentru totdeauna"