Antena Meniu Search
x

Mesajul de adio al unui tânăr care s-a sinucis la un an și jumătate de la moartea iubitei sale, în Anglia

James Fincher, un tânăr de 18 ani, din Coalville, Anglia, s-a sinucis la un an și jumătate de la moartea iubitei sale, Sian Ellis, o adolescentă de numai 15 ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.07.2020, 14:42

  • James Fincher a murit la 18 ani.
  • Iubita lui James Fincher a murit la 15 ani.

Sian Ellis a murit în februarie anul trecut, când a fost lovită de un autobuz școlar în momentul în care intenționa să traverseze strada.

Conform Mirror Online, Fincher nu a reușit niciodată să treacă peste decesul iubitei sale.

S-a implicat în diferite proiecte, inclusiv în dezvoltarea unei petiții online pentru implementarea unui sistem organizat de traversare a străzii în zona în care Sian și-a pierdut viața.

În mai, anul acesta, James le-a solicitat prietenilor ca, de ziua sa, să doneze bani pentru un program de ajutorare a celor care au gânduri de suicid.

Nici modul în care James s-a retras în sine și nici această solicitare specială nu au dat de bănuit rudelor și prietenilor.

Sâmbătă seara, James a dispărut de la domiciliu, iar câteva ore mai târziu a fost descoperit trupul neînsuflețit.

Cu câteva zile înainte de a se sinucide, tânărul a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de Facebook: "Nu ignora o persoană care te iubește, căreia îi pasă de tine și care îți simte lipsa pentru că, într-o zi, te-ai putea trezi și ai putea realiza că ai pierdut luna numărând stelele".

Michael Parker, șoferul de autobuz implicat în accidentul mortal, a primit o amendă de 235 de lire sterline și i-a fost interzis dreptul de a mai conduce autovehicule pentru patru ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Mesajul de adio al unui tânăr care s-a sinucis la un an și jumătate de la moartea iubitei sale, în Anglia