Antena Meniu Search
x

Mesaje emoționante după moartea Iulianei, o moldoveancă de 22 de ani găsită înjunghiată într-un parc din Londra: "Te vom iubi mereu"

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate de prietenii Iulianei Tudos, o moldoveancă de 22 de ani găsită înjunghiată într-un parc din Londra.

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate de prietenii Iulianei Tudos, o moldoveancă de 22 de ani găsită înjunghiată într-un parc din Londra.

Cadavrul Iulianei Tudos, cunoscută și ca Juliana sau Julie, a fost descoperit în parcul Finsbury din Londra, chiar de prietenii ei care au căutat-o timp de trei zile, după ce a dispărut în ajun de Crăciun.

Fata, care provenea dintr-o familie cu origini în Republica Moldova și Cipru, fusese văzută ultima dată în ajunul Crăciunului, în jurul orei 20.00, când a petrecut alături de prieteni.

Iuliana prezenta o rană înjunghiată în abdomen, dar și un traumatism la cap.

Pe acelaşi subiect

Mătușa Iulianei, Aliona Tudos, a declarat pentru Daily Mirror: “Am iubit-o foarte mult și voi continua să o iubesc. Toată familia îi va simți lipsa. Când a dispărut, toți prietenii ei au început să o caute. Din ce am înțeles, mergea pe drumul ăla zilnic. Era genul de fată care ar fi ripostat, dar nu avea nimic la ea care să o protejeze“.

"Juliana, te voi iubi pentru totdeauna", este mesajul scris de Noemi Leopard Pataki, alături de o fotografie cu Iuliana, prietena ei.

Iuliana Tudos lucra în barul World’s End din Camden și locuia, cu o prietenă, într-un apartament închiriat în Upper Tollington Park.

Poliția locală a anunțat că depune eforturi semnificative pentru a găsi vinovatul sau vinovații în acest caz, dând asigurări, de asemenea, că astfel de cazuri sunt rare și că oamenii nu ar trebui să fie îngrijorați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mesaje emoționante după moartea Iulianei, o moldoveancă de 22 de ani găsită înjunghiată într-un parc din Londra: "Te vom iubi mereu"