Antena Meniu Search
x

Metoda inedită a unei profesoare de biologie pentru a le stârni interesul elevilor la ore

O profesoară de biologie a găsit o metodă complet inedită pentru a-i face atenţi pe elevi la ore şi pentru a-i face să înţeleagă mai bine cum „funcţionează” corpul uman.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.12.2019, 08:57

O profesoară de biologie a găsit o metodă complet inedită pentru a-i face atenţi pe elevi la ore şi pentru a-i face să înţeleagă mai bine cum „funcţionează” corpul uman.

Veronica Duque din Valladolid, Spania, a vrut să îi facă pe elevii săi de opt, respectiv nouă ani să fie mai atenţi, dar şi-a propus să găsească o modalitate şi pentru a le explica cât mai bine noţiunile de biologie.

Astfel, ea a venit cu ideea de a îmbrăca un costum mulat care ilustrează sistemul muscular din trupul uman. Când este îmbrăcat, desenele se suprapun peste locul exact al organelor, oaselor ori muşchilor persoanei respective, fiind mai uşor de reţinut pentru copii.

Veronica Duque îmbrăcată în costum, la ore

Imaginile au devenit virale după ce soţul Veronicăi a făcut o postare online în care şi-a exprimat exaltarea, potrivit Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internauţii au apreciat iniţiativa profesoarei de a îmbina umorul cu educaţia pentru a-i face pe cei mici să fie atenţi la ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Metoda inedită a unei profesoare de biologie pentru a le stârni interesul elevilor la ore