Antena Meniu Search
x

Trupul lui Mihai, găsit mort în Italia cu o pungă pe cap, va fi deshumat. Mama românului nu a acceptat că s-ar fi sinucis

Caz șocant în Italia! Trupul lui Mihai, un român găsit mort cu o pungă pe cap, va fi deshumat după 6 ani. Mama românului nu a acceptat niciodată rezultatul anchetei în cazul morții fiului ei, și anume că tânărul s-ar fi sinucis.

Un roman gasit mort in Italia va fi exhumat dupa 6 ani
Un roman gasit mort in Italia va fi exhumat dupa 6 ani - La Stampa

Caz șocant în Italia! Trupul lui Mihai, un român găsit mort cu o pungă pe cap, va fi deshumat după 6 ani. Mama românului nu a acceptat niciodată rezultatul anchetei în cazul morții fiului ei, și anume că tânărul s-ar fi sinucis.

Mihai Marcel Balcan, muncitor român din Italia, a fost găsit mort la Mondovì, în provincia Cuneo, cu o pungă de plastic pe cap, în luna mai 2012, scrie La Stampa.

Tânărul de 31 de ani, care locuia împreună cu mama și sora sa într-un apartament din Pascomonti, lucra la acea vreme într-un depozit din Mondovì.

Bărbatul a fost găsit cu o pungă pe cap, iar anchetatorii au ajuns la concluzia că s-ar fi sinucis, deși nu s-a efectuat o autopsie a cadavrului.

Pe acelaşi subiect

Însă, mama românului nu a crezut nicio clipă că fiul ei și-ar fi luat viața și s-a luptat timp de șase ani să dovedească acest lucru.

Femeia a susținut că fiul ei a fost ucis și s-a adresat programului TV „Chi l’ha visto” care se implică în diverse anchete de acest gen.

Apoi, a desemnat doi avocați, Cristina Beccaria și Micaela Dadone, pentru a se ocupa de caz. Cei doi avocați au efectuat investigații, au controlat mesaje și înregistrări, au revăzut computerul bărbatului, apoi au prezentat un memoriu procurorului care a convins judecătorii să redeschidă cazul.

După șase ani, magistrații din Cuneo au redeschis dosarul privind moartea lui Mihai Marcel Balcan.

Polițiștii au audiat deja câteva persoane în calitate de martori și au efectuat o serie de cercetări. 

„Au apărut aspecte care nu au fost luate în considerare la momentul respectiv, de aceea a fost redeschis dosarul cu ipoteza de omor, care ne permite să facem investigații amănunțite, a declarat procurorul adjunct Gabriella Viglione.

În plus, s-a hotărât exhumarea în zilele următoare a cadavrului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Trupul lui Mihai, găsit mort în Italia cu o pungă pe cap, va fi deshumat. Mama românului nu a acceptat că s-ar fi sinucis