Antena Meniu Search
x

Un milionar şi-a găsit maşina, un Porsche auriu, vandalizată, după ce alt Lamborghini al acestuia a ars

Un Porshe de lux, auriu, în valoare de 80 de mii de lire, al unui tânăr milionar a fost vandalizat cu spray. Maşina omului a fost umplută de cuvinte jignitoare şi porecle rasiste la adresa acestuia. Totul, la câteva luni distanţă, după ce un alt bolid de lux al acestuia s-a făcut scrum.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.04.2019, 17:31

Maşina a fost vandalizată cu spray
În urmă cu câteva luni o altă maşină de lux a tânărului s-a făcut scrum pe autostradă - Instagram/ Profimedia

Un Porshe de lux, auriu, în valoare de 80 de mii de lire, al unui tânăr milionar a fost vandalizat cu spray. Maşina omului a fost umplută de cuvinte jignitoare şi porecle rasiste la adresa acestuia. Totul, la câteva luni distanţă, după ce un alt bolid de lux al acestuia s-a făcut scrum pe autostradă.

Lak Sira, în vârstă de 22 de ani, din Birmingham, şi-a lăsat maşina de lux, un Porshe în valoare de 80 de mii de lire, parcat peste noapte în Knightbridge, vestul Londrei.

Când s-a întors la maşină, cuvinte jignitoare erau pictate cu spray negru pe întreaga maşină. 

Lak Sira, care câştigă 200.000 de lire pe an prin intermediul unei companii online este de altfel şi proprietarul altui bolid de lux, un Lamborghini Gallardo, care a izbucnit în flăcări pe autostradă. Antreprenorul se îndrepta spre Londra când a simţit miros de benzină și a fost forțat să oprească pe autostradă, lângă Birmingham.

A ieşit imediat din maşină, iar la scurt timp s-a auzit o explozie. Când a privit în spate, bolidul fusese înghiţit de flăcări. Lak nu a mai putut face decât să privească scena cumplită, în urma căreia maşina s-a făcut scrum. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile șocante arată epava care a mai rămas din ceea ce trebuia să fie un Lamborghini Gallardo, precum și rămășițele înnegrite ale vehiculului.

Potrivit TheSun, Lak a acuzat atunci mecanicul pentru neglijenţă, declarând că va lua toate măsurile necesare pentru a acţiona în instanţă împotriva acestuia.

„Ieşisem la întâlnire cu prietena mea şi în maşină începuse să miroasă a benzină, aşa că am sunat mecanicul. El a spus: Maşina tocmai a fost trecută prin service şie ste un lucru obişnuit să miroasă un pic a combustibil aşa că nu e o problemă” a declarat Sira.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un milionar şi-a găsit maşina, un Porsche auriu, vandalizată, după ce alt Lamborghini al acestuia a ars