Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ministrul ucrainean de Externe: Cer lumii izolarea completă a Rusiei, distrugerea economiei acesteia. Opriţi criminalii de război ruşi!

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a scris, sâmbătă, că oraşul Kiev a supravieţuit încă unui nopţi de atacuri din partea trupelor ruseşti. El afirmă că un bloc din Kiev a fost lovit de rachete.

de Redactia Observator

la 26.02.2022 , 10:22

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba afirmă că un bloc din Kiev a fost lovit de rachete - Profimedia

"Kiev, oraşul nostru splendid şi paşnic, a supravieţuit încă o noapte sub atacurile forţelor terestre ruseşti, a rachetelor. Una dintre acestea a lovit un apartament rezidenţial din Kiev. Cer lumii: izolarea completă a Rusiei, expulzarea ambasadorilor, embargou pentru petrol, distrugerea economiei acesteia. Opriţi criminalii de război ruşi!", a scris Kuleba pe Twitter, potrivit news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bloc din Kiev a fost lovit de rachete

Articolul continuă după reclamă

O clădire rezidențială din apropierea celui de-al doilea aeroport din Kiev a fost lovită de o rachetă. Deocamdată nu se cunoaște bilanțul victimelor, a declarat primarul Kievului, Vitaliy Klitschko. O înregistrare video partajată de serviciul de presă al lui Volodimir Zelenski arată cum racheta explodează într-un apartament. O bucată mare din clădire a fost smulsă, mai multe locuințe fiind distruse.

Localnicilor li s-a transmis să rămână în casă și să stea departe de ferestre. Străzile sunt pustii, în această dimineață. Mulți și-au petrecut noaptea în stațiile de metrou.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Ministrul ucrainean de Externe: Cer lumii izolarea completă a Rusiei, distrugerea economiei acesteia. Opriţi criminalii de război ruşi!