Antena Meniu Search
x

O mireasă a murit în luna de miere de o boală misterioasă, la doar 6 zile după nuntă

Cazul unei mirese, care a murit de o boală misterioasă la doar 6 zile după nuntă, stârneşte consternare în Marea Britanie. Femeia a murit în luna de miere, iar medicii nu au reuşit să afle cauza decesului, deşi au fost făcute două autopsii.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 11.03.2019, 15:25

Mireasa la nuntă, alături de soţul ei
O mireasă a murit în luna de miere, la 6 zile după nuntă, iar cauzele decesului n-au putut fi stabilite - Daily Mail

Cazul unei mirese, care a murit de o boală misterioasă la doar 6 zile după nuntă, stârneşte consternare în Marea Britanie. Femeia a murit în luna de miere, iar medicii nu au reuşit să afle cauza decesului, deşi au fost făcute două autopsii.

La doar 6 zile după nuntă, familia britanicei Nicola Spencer a fost lovită de tragedie. Moartea subită a femeii a venit ca o grea lovitură pentru rudele sale.

La 42 de ani, Nicola Spencer s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl cunoscuse în liceu. Imediat după nuntă, la 3 zile, cuplul a plecat în luna de miere, în Insulele Canare.

A doua zi, însă, mireasa s-a simţit foarte rău, de dimineaţă. S-a dus la o clinică locală, unde medicii i-au spus că e deshidratată şi că are o infecţie urinară. După analize şi perfuzii, Nicola Spencer a plecat la hotel. A doua zi dimineaţă, ea chiar a povestit familiei că se simte mult mai bine şi că vrea să meargă la plajă.

După-amiază însă, starea ei s-a înrăutăţit din nou. Din cauza situaţiei grave, femeia i-a cerut soţului să renunţe la vacanţă şi să se întoarcă în Marea Britanie. 

În dimineaţa următoare, avionul trebuia să ajungă pe aeroportul englez Gatwick, dar, pentru că femeii i s-a făcut din nou rău şi a început să piardă sânge, a deviat în Portugalia. La aterizarea pe aeroportul din Porto, britanica a murit, în cea de-a 6-a zi de la nunta sa.

Două autopsii, niciun răspuns

Incidentul s-a produs în septembrie anul trecut, însă cazul a fost făcut public acum de Rebecca, fiica de 23 de ani a femeii, născută dintr-o căsătorie anterioară. Rebecca susţine că, la 6 luni de la moarte, încă nu a reuşit să afle cauza decesului mamei sale, deşi au fost făcute două autopsii.

Prima necropsie a fost efectuată în Portugalia, însă, pentru că rezultatele nu au fost furnizate la timp, a urmat a doua, în Marea Britanie, când trupul femeii a fost adus acasă. Şi aceasta însă s-a soldat cu rezultate neconcludente. Potrivit Daily Mail, o nouă investigaţie în acest caz a fost stabilită pentru 27 martie, când familia speră, că va putea afla ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » O mireasă a murit în luna de miere de o boală misterioasă, la doar 6 zile după nuntă