Antena Meniu Search
x

Video Mister în jurul dispariției unei mame din Marea Britanie. De o săptămână parcă a intrat în pământ: "Vă rog ajutaţi-ne"

Dispariţie învăluită în mister. O femeie de 46 de ani, din Marea Britanie, mamă a doi copii, a plecat să-şi plimbe câinele şi nu s-a mai întors. Fetiţele ei sunt neconsolate de aproape o săptămână, în vreme ce familia şi apropiaţii cer ajutorul celor care ar avea informaţii. Anchetatorii spun că nu sunt deocamdată indicii că femeia ar fi fost atacată sau răpită. 

de Redactia Observator

la 02.02.2023, 20:17

Vezi și

Prietenele Nicolei: Două fetiţe îşi vor mămica acasă, vă rog ajutaţi-ne.

Este apelul disperat al apropiaţilor Nicolei Bulley. Femeia a fost văzută ultima oară în timp ce îşi lasă fetele la şcoală. Zâmbeşte larg şi le promite copiilor un weekend la SPA, alături de mătuşa lor, dacă sunt cuminţi.

A intrat parcă în pământ

După doar câteva ore, dispare fără urmă.

Pe acelaşi subiect

Heather Gibbons, prietenă: Ştim că pentru Nikkie familia este totul şi suntem siguri că dacă ar putea fi acasă, la ai ei, acolo ar fi.

Anchetatorii au stabilit apoi traseul Nicolei. La ora 9, femeia se întoarce acasă de la şcoală şi pleacă la o plimbare pe malul râului împreună cu câinele familie. Se conectează pe telefon la o şedinţă online şi merge pe drumul devenit deja rutina de fiecare zi.

O oră mai târziu, un trecător găseşte câinele singur, rătăcind în apropierea apei. Atunci este dată alarma, iar poliţiştii ajung imediat la faţa locului.

Emma White, prietenă: Are o viaţă normală, duce copiii la şcoală, face zilnic plimbări pe jos, îşi face planuri pentru weekenduri să se vadă cu familia şi prietenii, pur şi simplu nu poţi înţelege cum s-a putut întâmpla aşa ceva.

Pe traseul de lângă râu, anchetatorii au găsit pe o bancă de pe malul râului telefonul Nicolei, conectat în continuare la şedinţa online, şi lesa câinelui. Obiectele nu au făcut decât să adâncească şi mai mult misterul. Felul în care acesteau au fost lăsate a făcut autorităţile să îşi formeze deja o imagine despre ziua în care Nicola nu s-a mai întors acasă.

Sally Riley, Poliţia din Lancashire: Luăm în considerare mai multe variante în legătură cu ce s-a întâmplat, dar înclinăm să credem că Nicola pur şi simplu a plecat, deci aceasta nu este o anchetă criminală.

Familia femeii exclude posibilitatea ca aceasta să fi plecat pur şi simplu.

Louise Cunningham, sora Nicolei: Simt de parcă aş fi blocată într-un coşmar. Oamenii nu dispar în aer. Cineva trebuie să ştie ceva.

Ernie Bulley, tatăl Nicolei: Toată lumea s-a implicat în căutări. Ne dă speranţă că cineva ar putea găsi ceva.

Între timp, investigatorii, ajutaţi de zeci de voluntari, îşi continuă căutările.

Heather Gibbons, prietenă: Treci de la a avea speranţă, la a fi sfâşiat de durere, dar încerci să fii puternic pentru că tot ce ne dorim este să o găsim.

Poliţiştii au vorbit cu un martor-cheie, un bărbat de 70 de ani, care a fost văzut de mai mulţi trecători în apropierea Nicolei. Până acum, anchetatorii spun că nu există indicii că femeia ar fi fost atacată sau răpită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mister în jurul dispariției unei mame din Marea Britanie. De o săptămână parcă a intrat în pământ: "Vă rog ajutaţi-ne"