Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Moartea tragică a lui Liam Payne. Angajaţii hotelului din Buenos Aires l-ar fi cărat până în cameră pentru că nu se mai ţinea pe picioare

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a fost găsit fără viaţă în faţa unui hotel din Argentina. Primele date din anchetă arată că artistul în vârstă de 31 de ani ar fi căzut de la etajul al treilea al clădirii, dar nimeni nu poate spune dacă este vorba despre un accident sau suicid.  

de Redactia Observator

la 17.10.2024 , 21:45

Trupul neînsufleţit al artistului de 31 de ani a fost descoperit în curtea interioară a hotelului de patru stele din Buenos Aires unde era cazat deja de câteva zile. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, managerul hotelului a sunat la poliţie, de teamă că superstarul de la One Direction şi-ar putea face rău. 

Filmul morţii lui Liam Payne

"Avem un oaspete aflat sub influenţa drogurilor şi alcoolului. Când este conştient, distruge tot din cameră şi avem nevoie să trimiteţi pe cineva aici. Avem nevoie de cineva urgent. Nu ştiu dacă viaţa oaspetelui nostru nu este cumva în pericol, pentru că e într-o cameră care are balcon şi suntem îngrijoraţi că şi-ar putea face rău", a spus Esteban, managerul hotelului.

Vezi și

Poliţiştii au ajuns însă prea târziu. Artistul ar fi căzut în gol 13-14 metri, iar lovitura i-a fost fatală. 

Pe acelaşi subiect

În urmă cu două zile iubita lui s-a întors în Statele Unite. Rămas singur, artistul a petrecut continuu. Angajaţii hotelului spun că au fost nevoiţi să-l care până în cameră pentru că nu se putea ţine pe picioare. Părinţii şi surorile starului sunt în drum spre Argentina pentru a recupera trupul neînsufleţit. 

Prima declaraţie a familiei artistului

"Suntem devastaţi. Liam o să trăiască mereu în inimile noastre şi o să ne reamintim de el în acest fel - amabil, amuzant şi curajos" scrie în comunicatul transmis de familie. Printre primii care au transmis un omagiu a fost mama lui Harry Styles, fostul coleg al artistului. Anne Twist a postat un emoji cu o inimă frântă şi un mesaj simplu, dar sfârşietor - Doar un băiat. 

Liam Payne a devenit celebru în 2010, la doar 16 ani, după ce a participat la concursul X Factor, din Marea Britanie. Atunci a luat naştere trupa fenomen One Direction

Apropiaţii lui au fost şocaţi de veste. Rita Ora a izbucnit în lacriimi în timpul concertului pe care îl ţinea în Japonia, în timp ce pe fundal se auzea piesa pe care a înregistrat-o împreună cu Liam. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Moartea tragică a lui Liam Payne. Angajaţii hotelului din Buenos Aires l-ar fi cărat până în cameră pentru că nu se mai ţinea pe picioare