Antena Meniu Search
x

Moartea unei sportive de 22 de ani rămâne un mister. Ce au descoperit anchetatorii la trei ani de la tragedie

Ancheta în cazul morţii suspecte a jucătoarei de rugby Brooke Morris a fost finalizată. La aproape trei ani de la moartea tinerei, s-a descoperit că Morris a fost găsită înecată într-un râu din Ţara Galilor la scurt timp după ce a avut o altercaţie în club. 

de Cristina Dimulescu

la 21.04.2022, 18:14

Jucătoarea de rugby Brooke Morris în teren
Jucătoarea de rugby Brooke Morris în teren - Profimedia

Jucătoarea de rugby Brooke Morris petrecuse într-un club din Ţara Galilor până după miezul nopţii cu prietenii. Nimic nu avea să prevestească moartea tinerei sportive, care pe atunci avea doar 22 de ani. Un incident de-a dreptul bizar avea să schimbe însă totul. Un bărbat a făcut un comentariu despre sprâncenele ei, iar Brooke Morris l-a pălmuit. Ea a fost dusă înapoi de prieteni la casa familiei ei din Trelewis, dar nu a intrat niciodată înăuntru. Anchetatorii aveau să-i descopere cadavrul într-un râu din apropiere cinci zile mai târziu. 

Ce au descoperit anchetatorii 

Timp de cinci zile, Brooke Morris a fost dată dispărută. A fost chiar lansată o căutare uriașă pentru „petrecăreaţa” Brooke. Prietenii și familia ei au spus despre dispariţia ei că nu îi stă în caracter să facă aşa ceva.

Anchetatorii au stabilit că jucătoarea de rugby a murit înecată, iar testele toxicologice au arătat că a băut o „cantitate semnificativă de alcool”, care era de trei ori mai mare decât limita permisă şoferilor.

Pe acelaşi subiect

„Nu era genul certăreaţă, nu este așa. (...) Nu cred că a vrut să-l pălmuiască. Cred că a fost doar o reacție la beție.", le-a declarat anchetatorilor Jemma Griffiths, prietena lui Brooke Morris.  

Nu s-a putut stabit ce intenţiona Morris să facă la râu 

Anchetatorii cred că tragedia a avut loc din cauza consumului de alcool şi că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Nu s-a întors în casa ei, ci a mers în spatele ei și a urcat pe o poartă care ducea la unul dintre afluenții râului Taff." (...) „Nu s-a putut însă stabili de ce s-a îndreptat spre râu”, a fost concluzia medicului legist Rachel Knight. 

sursa: Thesun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Moartea unei sportive de 22 de ani rămâne un mister. Ce au descoperit anchetatorii la trei ani de la tragedie