Antena Meniu Search
x

Video Momente amuzante la Summit-ul NATO: Macron și Boris Johnson, surprinşi când admirau nuduri, pe Biden l-a ajuns oboseala

Summit-ul istoric de la Madrid nu a însemnat doar discuţii despre securitatea lumii. Liderii NATO au avut parte şi de momente de relaxare, iar imaginile cu ei la muzeul Prado au făcut deliciul presei. 

de Redactia Observator

la 02.07.2022, 21:48

Vezi și

Emmanuel Macron şi premierul britanic Boris Johnson au fost surprinşi admirând mai multe nuduri expuse în celebrul muzeu Prado, în timp ce preşedintele american Joe Biden a fost mai interesant să îi arate premierei din Noua Zeelandă imagini de la el din telefon. 

După ce s-au delectat cu operele de artă, au avut parte de o cină de gală, a cărei temă a fost Aromele Madridului. Nu la fel de mulţumiţi de meniu au fost jurnaliştii, care s-au plâns de preţurile prea mari de la bufet. Pentru un sendviş, trebuia să scoţi din buzunar şi aproape 50 de lei, pentru un smoothie 20 de lei, iar o bere a fost 25 de lei. Dincolo de asta, jurnaliştii au avut tot ce le trebuie la dispoziţie.  

Laurențiu Rădulescu, reporter Observator: În această hală improvizată ca un fel de redacţie internaţională, pentru că vorbim de peste 2.200 de jurnalişti veniţi din toată lumea, au fost amenajate inclusiv birouri. Birouri unde jurnaliştii, ziariştii care sunt prezenţi aici, la Madrid, îşi pot desfăşura activitatea fără probleme. Legături la internet, laptopuri, totul pentru ca informaţia să ajungă cât mai repede cu putinţă în fiecare ţară în parte.

Joe Biden, gafă la summitul NATO de la Madrid

Pe acelaşi subiect

După trei zile de şedinţe şi întâlniri, pe Joe Biden l-a ajuns oboseala, aşa că la conferinţa de presă de la finalul reuniunii a început să încurce ţările.  

Joe Biden, preşedintele SUA: Am vorbit la telefon şi a sugerat (n.r. preşedintele Finlandei) să îl contactăm pe liderul Elveţiei. Elveţia, Dumnezeule, devin foarte emoţionat când vine vorba de expansiunea NATO. Suedia.

Titlul de cel mai romantic cuplu de la summit poate merge la Emmanuel şi Brigitte Macron, pe care echipa Observator l-a surprins la o plimbare de seară prin centrul Madridului.

Vladimir Putin, ironic la adresa liderilor din Vest

De la mii de kilometri de Madrid, Vladimir Putin nu s-a putut abţine să nu răspundă cu ironie glumelor făcute de liderii occidentali, care sugerau să îşi scoată şi ei cămăşile, aşa cum îi place preşedintelui rus să se lase fotografiat în vacanţe.

Vladimir Putin, președintele rus: Nu știu cum au vrut (n.r. liderii G-7) să se dezbrace, până la talie sau sub talie, dar cred că ar fi o priveliște dezgustătoare.

Izolat pe scena politică internaţională, Vladimir Putin continuă să aibă însă fani printre vedetele din Occident. Fostul şef Formula 1, Bernie Ecclestone, a şocat pe toată lumea, când a spus că ar încasa un glonţ pentru liderul de la Kremlin, pe care îl consideră o persoană de prima clasă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Momente amuzante la Summit-ul NATO: Macron și Boris Johnson, surprinşi când admirau nuduri, pe Biden l-a ajuns oboseala