Antena Meniu Search
x

Video Momente emoţionante cu Ducii de Cambridge: Prinţul William şi Kate au alinat durerea unui copil care a rămas orfan de mamă

Moment emoţionant în timpul ultimei vizitei oficiale a Ducilor de Cambridge. Prinţul William a alinat durerea unui copil orfan de mamă şi a încercat să-l sfătuiască cum să depăşească această experienţă dureroasă prin care el însuşi a trecut. În timpul aceleiaşi vizite, William a dat de înţeles că nu îşi mai doreşte alţi copii, după ce soţia sa, Kate nu se mai dădea dusă de lângă un bebeluş.

de Redactia Observator

la 22.01.2022, 20:40

Vezi și

Prinţul William- Deacon: Ce vârstă ai acum, Deacon?

-11.

-11 ani? Eu mi-am pierdut mama când aveam 15. Este greu, este greu, ştiu cum te simţi, dar va deveni mai uşor cu timpul. Îţi promit că aşa va fi!  

Durerea copiilor care și-au pierdut mult prea devreme un părinte este un sentiment pe care William îl înţelege mult prea bine. Ducii de Cambridge au stat de vorbă cu Deacon, un băiat a cărui mamă a murit recent la doar 28 de ani.  Aşa că William i-a povestit cum a fost pentru el să treacă prin această dramă. Împreună cu Kate, a încercat să aline măcar puţin din durerea pe care o simte băiatul. 

Pe acelaşi subiect

Kate: Ţi se pare că acesta este un loc sigur în care să te afli? Prietenii tăi înţeleg prin ce ai trecut? 

Kate, în braţe cu un bebeluş

Deacon le-a povestit Ducilor că este un fan al fotbalului. Iar când va creşte vrea să fie atacant în echipa Aston Villa, moment în care speră că cei trei copii ai cuplulul regal vor fi fanii săi. Voluntarii de la centrul social din Lancashire au spus că întâlnirea a fost o surpriză, iar copilul a crezut mult timp că va avea drept oaspete un fotbalist. 

În timpul vizitei, cei doi l-au cunoscut şi pe cel mai tânăr membru al centrului. Entuziasmul Ducesei la vederea bebeluşului l-a făcut pe William să clarifice în faţa camerelor de filmări că are deja destui moştenitori. 

Reporteri-Ducii de Cambridge: Oh, uitaţi-vă ce drăguţă e.

- Să nu îi daţi soţiei mele alte idei. Nu vreau mai mulţi. Nu poţi să o iei acasă cu tine.

- E în regulă.

Prinţul a fost mai entuziasmat de întâlnirea cu un câine pentru terapie dintr-un spital comunitar din aceaşi localitate.

Ducii de Cambridge au subliniat cu această ocazie, din nou, sprijinul Casei Regale pentru angajaţii din sectorul medical, pe care îi consideră eroii pandemiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Momente emoţionante cu Ducii de Cambridge: Prinţul William şi Kate au alinat durerea unui copil care a rămas orfan de mamă