Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu o rachetă care lovește în mijlocul unei străzi din Kiev, în timp ce oamenii circulă pe drum și trotuar

O persoană a fost ucisă și alte șase rănite, după ce o rachetă rusească a lovit o stradă intens circulată din cartierul Kurenivka, în Kiev. Bilanțul a fost făcut public de Vitali Klitschko, primarul capitalei ucrainene.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.03.2022, 19:43

Vezi și

Atacul a avut loc luni dimineață, iar momentul exploziei a fost filmat de o cameră de supravegere. În imaginile publicate pe Twitter de canalul media Nexta se vede cum racheta lovește chiar în mijlocul drumului, lângă blocuri de locuințe, în timp ce oamenii circulă pe stradă și trotuar. 

"O persoană a fost ucisă, șase rănite. Doi răniți au fost preluați de ambulanță. Un troleibuz care era fără pasageri a fost distrus complet. La fel și balcoanele apartamentelor și spațiile comerciale de la parter. Salvatorii și echipajele ambulanței intervin la fața locului", a scris Vitali Klitschko pe Facebook.

Primarul capitalei ucrainene a publicat imagini care arată dimensiunea dezastrului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un obuz a lovit un bloc cu 9 etaje, tot în Kiev

Tot astăzi, o clădire rezidențială cu 9 etaje din Kiev a fost lovită de un obuz al armatei ruse.

Vitali Klitschko susține că o persoană a fost ucisă și zece au fost rănite, în urma atacului. De asemenea, zeci de oameni au fost evacuați din case.

"Inamicul a atacat astăzi Kievul. Dis-de-dimineață, un obuz a lovit o clădire rezidențială de nouă etaje din Obolon. Potrivit datelor actualizate, o persoană a murit și zece au fost rănite. Aproximativ 70 de locuitori au fost evacuați din casă", a precizat primarul capitalei ucrainene.

Blocul s-a prăbușit parțial, în urma atacului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Imagini cu o rachetă care lovește în mijlocul unei străzi din Kiev, în timp ce oamenii circulă pe drum și trotuar