Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o rachetă rusească lovește un aeroport din Ucraina aflat la 150 de kilometri de granița cu România

Aeroportul din orașul ucrainean Ivano-Frankivsk, dar și zone din împrejurimi, au fost bombardate joi dimineață, în cadrul amplei operațiuni de invazie militară declanșată de către Rusia.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 12:36

Vezi și

Momentele când rachetele rusești lovesc au fost surprinse pe video și imaginile s-au viralizat pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile arată că nu doar aeroportul este lovit, ci și împrejurimile, zone civile locuite.

Ivano-Frankivks este unul din orașele mari ale Ucrainei, situat în vestul țării, la circa 150 de km nord de granița cu România.

Pe acelaşi subiect

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei. Vladimir Putin a anunțat acțiuni militare în regiunea separatistă Donbas, într-un discurs-surpriză înregistrat luni și difuzat joi dimineață. Putin a îndemnat forțele ucrainene să depună armele și să plece acasă. Președintele rus a avertizat că toată responsabilitatea pentru orice potențială vărsare de sânge va reveni conștiinței guvernului ucrainean și a spus că este încrezător că militarii ruși își vor îndeplini datoria.

Klaus Iohannis a anunţat măsurile luate, după CSAT: "România nu va fi atrasă în conflictul militar"

Președintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), după ce Rusia a început războiul în Ucraina. 

"Rusia este agresorul şi întreaga planetă vede acest adevăr incontestabil. România condamnă ferm acţiunea ilegală şi neprovocată a armatei ruse, care pune în pericol nenumărate vieţi omeneşti", a declarat preşedintele României după şedinţă.

Zelenski anunţă că rupe relaţiile diplomatice cu ruşii şi dă arme "tuturor celor care vor să apere ţara"

Ucraina a rupt relațiile diplomatice cu Rusia, a anunțat joi, într-o declarație de presă, președintele ucrainean Volodimir Zelenski. El a mulțumit comunității internaționale pentru sprijinul arătat Ucrainei și a cerut voluntarilor să se alăture armatei.

Armata ucraineană anunţă că a ucis aproximativ 50 de "ocupanţi ruşi" în regiunea Lugansk

Armata ucraineană anunţă joi că a ucis aproximativ 50 de ”ocupanţi ruşi” în regiunea Lugansk (est), după ce Rusia a lansat un atac în Ucraina, relatează news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o rachetă rusească lovește un aeroport din Ucraina aflat la 150 de kilometri de granița cu România