Antena Meniu Search
x

Momentul în care acoperişul unei clădiri cade peste o maşină, în Koln. O furtună puternică a făcut ravagii în Germania (Video)

Luni, vântul extrem de puternic, cu viteze care la rafală au atins peste 140 de kilometri la oră, a făcut ravagii în Germania. O cameră de bord a surprins imagini dramatice din timpul furtunii.

Momentul în care acoperişul unei clădiri cade peste o maşină, în Koln. O furtună puternică a făcut ravagii în Germania - Facebook

Luni, vântul extrem de puternic, cu viteze care la rafală au atins peste 140 de kilometri la oră, a făcut ravagii în Germania. O cameră de bord a surprins imagini dramatice din timpul furtunii.

Un şofer din Koln a experimentat momente de groază. Mai întâi, drumul a fost blocat de o tablă uriaşă care s-a desprins din acoperişul unei clădiri.

După câteva secunde, peste maşină a căzut o altă bucată din acoperiş.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

 Vântul a făcut prăpăd în Germania

Lângă oraşele Aachen şi Koln, copacii rupţi de vânt au căzut peste şinele de cale ferată, iar şosele au fost blocate tot de arbori căzuţi.

Un şofer a fost ucis de un copac care s-a prăvălit peste maşina lui. 

Centrul meteo a emis o avertizare în care atrăgea atenţia asupra riscului dislocării de copaci şi acoperişuri din cauza rafalelor puternice de vânt.

Zilele trecute, în Bavaria și Saxonia a nins abundent. S-au înregistrat perturbări şi în alte regiuni ale Germaniei, trenurile de mare distanţă între Worms şi Mannheim fiind anulate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Momentul în care acoperişul unei clădiri cade peste o maşină, în Koln. O furtună puternică a făcut ravagii în Germania (Video)