Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un Boeing 737 a aterizat cu un motor în flăcări, în SUA. Aeronava s-a lovit de un stol de gâște

Piloții unui avion Boeing 737 aparținând companiei American Airlines au fost nevoiți să aterizeze de urgență pe aeroportul John Glenn din Columbus, Ohio, după ce unul dintre motoare a luat foc în timpul zborului. Defecțiunea a fost provocată de un stol de gâște, transmite CNN.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 20:29

Vezi și

Zborul 1958, pe ruta Columbus (Ohio) - Phoenix (Arizona), a fost întrerupt brusc după ce aeronava Boieng 737 s-a lovit în aer de un stol de gâște sălbatice, a precizat Administrația Federală a Aviației (FAA). Din fericire, piloții au reușit să aterizeze în condiții de siguranță, deși pasagerii au avut temeri serioase că s-ar putea produce o catastrofă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Echipele de urgență au răspuns la un incident de avion în această dimineață, care implică un incendiu raportat la motor. Aeronava a aterizat în siguranță, iar aeroportul este deschis și operațional", au anunțat reprezentanții Aeroportului Internațional John Glenn Columbus, într-o declarație postată pe Twitter.

"Avionul a aterizat normal și a rulat în siguranță până la poartă, cu propriile sisteme. Aeronava a fost scoasă din funcțiune pentru întreținere, iar echipa noastră lucrează pentru ca clienții să ajungă în Phoenix", se arată și în comunicatul American Airlines.

Avionul a zburat 40 de minute înainte de aterizarea de urgență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un Boeing 737 a aterizat cu un motor în flăcări, în SUA. Aeronava s-a lovit de un stol de gâște