Antena Meniu Search
x

Momentul în care un soldat rus iese dintr-un tanc în flăcări şi fuge cât îl ţin picioarele, abandonându-şi colegii: "Se salvează cine poate"

Soldaţii ruşi fug cât îi ţin picioarele atunci când reuşesc să scape cu viaţă dintr-un atac al ucrainenilor. O demonstrează şi imaginile surprinse în regiunea Kiev şi publicate de Brigada Mecanizată a 93-a Independentă Kholodnyi Yar, a Forțelor Terestre ucrainene.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 08:35

Momentul în care un soldat rus iese dintr-un tanc în flăcări şi fuge cât îl ţin picioarele, abandonându-şi colegii: "Se salvează cine poate"
- Captura Twitter

Potrivit publicaţiei Glavkom, ucrainenii au atacat un tanc rusesc, cu drone cel mai probabil, iar una dintre grenade a lovit blindatul inamic. Conductorul tancului a încercat câteva manevre pentru a stinge incendiul, dar nu a reuşit. Imediat ce a oprit blindatul, membrii echipajului au coborât pentru a stinge focul ce ameninţa să se extindă la motor. Doar că unul dintre soldaţii nu a mai privit în urmă şi a fugit speriat din acel loc, abandonându-şi colegii.

Imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare şi au stârnit ironii din partea ucrainenilor care au comentat că armata rusă a înlocuit sloganul "Pe ai noștri nu îi abandonăm!" cu "Se salvează cine poate". Conform autorităţilor ucrainene, 2.548 de tancuri ruseşti au fost distruse de la începutul războiului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un soldat rus iese dintr-un tanc în flăcări şi fuge cât îl ţin picioarele, abandonându-şi colegii: "Se salvează cine poate"