Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Momentul în care un urs face echilibristică pe un gard, pentru a se furişa într-o curte, în SUA

Moment surprinzător pentru un om din California, SUA. Un urs maroniu a fost surprins în timp ce făcea echilibristică pe un gard din lemn. Se pare că animalul ar fi încercat să se furişeze într-o curte.

de Andreea Anghel

la 09.12.2020 , 17:03

  • Un urs a făcut echilibristică în încercarea de a se furişa într-o curte
  • Scena a fost surprinsă în California, SUA

Scenă hilară pentru un om din California, SUA. Acesta a fost surprins când a descoperit că un musafir mai puţin obişnuit se căţăra pe gardul de lângă casa sa. Este vorba de un urs maroniu care a făcut echilibristică la propriu.

Din imaginile surprinse se poate observa cum animalul se deplasează cu destulă dexteritate pe gard. Se pare că ursul încerca să se furişeze într-o curte.

Animalul s-a deplasat cu dexteritate pe gard

sierramlion via TikTok

Articolul continuă după reclamă

Momentul a devenit cu atât mai amuzant pentru cel care a surprins totul, în clipa în care ursul realizează că este filmat şi îşi îndreaptă atenţia spre camera de filmat. Acest lucru nu îl întoarce din drum, continuându-şi la fel de senin expediţia. 

Urs devenit celebru printre internauţi

La câteva ore după ce videoclipul a fost postat online, un internaut a sugerat că pe fundal ar trebui inclusă o melodie din filmele de acţiune. Alţi oameni au comparat animalul cu diverşi spioni cunoscuţi. Glumele au fost la ordinea zilei, potrivit dailymail.co.uk.

''Aceasta este doar o veveriță cu adevărat mare'', a spus cineva.

''Doar un raton mare'', a adăugat un internaut.

''Acționează normal și vor crede că sunt raton'', a fost sugestia unei persoane despre ce ar fi gândit ursul în acele momente. 

Potrivit informaţiilor locale, cel mai probabil animalul se afla în căutarea unei surse de hrană.

Andreea Anghel Like

Andreea Anghel are o experiență de doi ani în presa audiovizuală, iar din octombrie 2020 s-a alăturat echipei observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Momentul în care un urs face echilibristică pe un gard, pentru a se furişa într-o curte, în SUA