Antena Meniu Search
x

Video Momentul şocant în care o rachetă rusească distruge un bloc din Zaporojie. Cel puţin un om a murit, alţi 25 sunt grav răniţi

Imagini şocante vin din oraşul ucrainean Zaporojie unde o rachetă a lovit o clădire rezidenţială. Incidentul a avut loc în urmă cu scurt timp, iar președintele Volodimir Zelenski a făcut apel la comunitatea internațională după eveniment. Din primele date ale oficialilor, cel puţin un om a murit, iar alţi 25 au fost răniţi grav. Doi copii ar fi printre victimele exploziei. Pe imaginile publicate pe reţelele sociale în momentul impactului, se poate vedea cum proiectilul întră în clădire şi explodează. Mai multe apartamente au fost complet spulberate, în timp ce altele au continuat să ardă până la sosirea pompierilor. 

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 17:58

Vezi și

Forţele ruseşti au ucis miercuri cel puţin şase persoane în apropiere de Kiev şi o persoană în oraşul Zaporojie din sud-estul ţării, în atacuri aeriene cu drone şi rachete despre care preşedintele Ucrainei spune că arată că Moscova nu este interesată de pace, relatează Reuters, potrivit news.ro.

"Peste 20 de drone criminale iraniene, plus rachete, numeroase incidente în urma bombardamentelor şi asta doar într-o ultimă noapte de teroare rusească împotriva Ucrainei", a scris preşedintele Volodimir Zelenski pe Twitter. "De fiecare dată când cineva încearcă să audă cuvântul pace de la Moscova, acolo se dă un alt ordin pentru astfel de lovituri criminale", a comentat Zelenski făcând aluzie la recent încheiata vizită la Kremlin a liderului chinez Xi Jinping, care a venit să discute cu Vladimir Putin, între altele, despre planul său de pace pentru Ucraina.

Zelenski a calificat atacul asupra oraşului Zaporojie drept un act de o "sălbăticie bestială"

O rachetă a lovit în oraşul Zaporojie un bloc înalt de locuinţe în plină zi şi a avariat un altul din apropiere, iar oficialii au declarat că cel puţin o persoană a fost ucisă şi 25 au fost transportate la spital. Momentul în care racheta loveşte blocul de locuinţe a fost surprins de camere de supraveghere. Peste drum de blocul lovit de rachetă, se afla un complex de magazine.

Zelenski a calificat atacul asupra oraşului Zaporojie drept un act de o "sălbăticie bestială". "În acest moment, se trage asupra zonelor rezidenţiale în care trăiesc oameni obişnuiţi şi copii", a scris Zelenski pe Twitter. "Acest lucru nu trebuie să devină doar o altă zi în Ucraina sau oriunde altundeva în lume. Lumea are nevoie de o mai mare unitate şi determinare pentru a învinge mai repede teroarea rusă şi pentru a proteja vieţi" - a comentat Zelenski care a postat imaginile cu blocul care este lovit în plin de o rachetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Momentul şocant în care o rachetă rusească distruge un bloc din Zaporojie. Cel puţin un om a murit, alţi 25 sunt grav răniţi