Antena Meniu Search
x

Video "Monstrul din Dunăre", un somn uriaş de peste 100 de kilograme, a blocat o conductă de scurgere în Linz. Peştele a fost scos cu o macara

La începutul săptămânii, o corporaţie din Linz, nord-vestul Austriei, a apelat la o firmă specializată, ca să afle de ce s-a blocat conducta de scurgere, dar şi pentru a remedia problema. Când au găsit cauza, surpriza muncitorilor a fost una de proporţii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.12.2021, 10:18

Angajaţii unei firme care fac lucrări la reţeaua de canalizare au făcut o captură de care îşi vor aminti multă vreme. Chemaţi să intervină după ce o conductă a rămas blocată, oamenii au descoperit în ţeava de scurgere un somn uriaş.

Will J. Ii / Fischen in Österreich / Facebook

"Somnul avea în jur de 2,5 metri lungime și cântărea peste 100 de kilograme", a declarat un expert din companie, potrivit Heute.

Somnul uriaș a fost scos din canalizare cu macaraua

Pe acelaşi subiect

Publicaţia austriacă a publicat un videoclip cu momentul în care peştele este scos cu macaraua. Imagini cu "monstrul" au apărut şi pe reţelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Linz este un oraș situat în nord-vestul Austriei, pe Dunăre. Este capitala statului Austria Superioară și are o populație de 207.821 locuitori, fiind al treilea oraș ca număr de locuitori din Austria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » "Monstrul din Dunăre", un somn uriaş de peste 100 de kilograme, a blocat o conductă de scurgere în Linz. Peştele a fost scos cu o macara