Antena Meniu Search
x

Monstrul din vecini, care a batjocorit și ucis o copilă de 15 ani, a fost găsit mort în închisoare, în Anglia. Tatăl victimei sărbătorește pe Facebook: ”Să putrezești în iad!”

Un bărbat din Anglia, condamnat pe viață pentru că a batjocorit și ucis o adolescentă de 15 ani, a fost găsit mort în închisoarea în care își ispășea pedeapsa. ”Sunt cele mai bune știri din toate timpurile”, scrie tatăl victimei, într-un mesaj postat pe Facebook.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.04.2021, 19:03

Monstrul din vecini, care a batjocorit și ucis o copilă de 15 ani, a fost găsit mort în închisoare
Monstrul din vecini, care a batjocorit și ucis o copilă de 15 ani, a fost găsit mort în închisoare - Profimedia Images
  • Kayleigh Haywood a fost ademenită cu mesaje online.
  • În 2016, poliția din Leicestershire a realizat un film despre ultimele două săptămâni din viața lui Kayleigh - Povestea de dragoste a lui Kayleigh.

Diabolicul Stephen Beadman, în vârstă de 34 de ani, ispășea o condamnare pe viață în închisoarea Wakefield pentru uciderea brutală a lui Kayleigh Haywood.

Kayleigh, din Measham, Leicestershire, a fost ucisă după ce a fost ademenită online, iar corpul ei a fost aruncat într-o zonă cu vegetație, în noiembrie 2015. 

Kayleigh Haywood a fost ucisă în 2015

Serviciul Penitenciarului a confirmat că Stephen Beadman a murit la HMP Wakefield, însă deocadată nu a fost dezvăluită cauza morții, scrie The Sun.

Pe acelaşi subiect

Aflând vestea despre moartea călăului fiicei sale, tatăl lui Kayleigh, Martin Whitby, a scris pe Facebook: „Cele mai bune știri din toate timpurile. Cel care mi-a ucis fiica este mort. Sper că putrezește în iad”.

Stephen Beadman, obsedat de filme erotice, a fost închis pe viață în iulie 2016. 

Fata de 15 ani a fost ademenită cu mesaje online

Fata de 15 ani a fost ademenită să intre în casa lui Luke Harlow, vecin cu Stephen Beadman, pe 13 noiembrie 2015, după ce a bombardat-o cu mesaje online.

În decursul a 13 zile, au schimbat 2.643 de mesaje. Harlow i-a spus adolescentei că este frumoasă, cât de mult îi pasă de ea și că este specială.

Kayleigh a încercat să fugă în primele ore ale zilei de 15 noiembrie, dar Beadman a urmărit-o, a violat-o și apoi a bătut-o până la moarte.

Bărbatul care a ademenit-o pe fată se dă drept criminal în serie, pe Twitter

Harlow, în vârstă de 28 de ani, care s-a autointitulat pe Twitter drept criminal în serie profesionist, a pledat vinovat la toate acuzațiile aduse de procurori și este condamnat la 12 ani de închisoare.

În 2016, poliția din Leicestershire a realizat un film despre ultimele două săptămâni din viața lui Kayleigh - Povestea de dragoste a lui Kayleigh.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Monstrul din vecini, care a batjocorit și ucis o copilă de 15 ani, a fost găsit mort în închisoare, în Anglia. Tatăl victimei sărbătorește pe Facebook: ”Să putrezești în iad!”