Antena Meniu Search
x

29 de morți în atacurile armate din Texas și Ohio

Două atacuri comise în interval de 14 ore au îndoliat Statele Unite. 20 de oameni au murit în oraşul El Paso din Texas după ce un tânăr a tras la foc automat într-un centru comercial la o oră de vârf. Înaintea atacului publicase online un manifest împotriva imigranţilor.

de Redactia Observator

la 05.08.2019, 03:41

Vezi și

Două atacuri comise în interval de 14 ore au îndoliat Statele Unite. 20 de oameni au murit în oraşul El Paso din Texas după ce un tânăr a tras la foc automat într-un centru comercial la o oră de vârf. Înaintea atacului publicase online un manifest împotriva imigranţilor. Alţi 9 oameni au murit în Ohio după ce un bărat a deschis focul într-o zonă cu baruri şi restaurante.

Era 11 dimineaţa când un tânăr de 21 de ani a declanşat infernul într-un centru comercial din El Paso.

Cu o armă automată în mâini, şi căşti pe urechi, pentru ca masacrul pe care îl comite să nu îl perturbe, atacatorul a intrat din magazin în magazin. Şi nu a iertat pe nimeni. Copii, bătrâni, adulţi. toţi cei care i-au ieşit în cale, au devenit victime.

O tânără de 25 de ani a fost mitraliată deşi avea un bebeluş de 2 luni în braţe. S-a pus scut asupra lui, ca să îl protejeze. Alţi 4 copii se numără printre victime.

Autorităţile sunt convinse că atacul a fost unul motivat rasial. El Paso este un oraş din Texas cu populaţie majoritar hispanică. Dealtfel, chiar înaintea atacului, tânărul a publicat un un manifest în care îşi exprima ura faţă de mexicani. Unii dintre răniţi au refuzat chiar să meargă la spital de teamă că vor fi deportaţi. Imigraţia este o temă cheie pentru politicieni

În Ohio, teroarea s-a dezlănţuit în plină stradă. Un bărbat înarmat a deschis focul într-o zonă cu restaurante şi baruri. În 30 de secunde, zeci de oameni au căzut ca seceraţi.

Deşi purta vestă antiglonţ, atacatorul a murit în timpul intervenţiei poliţiei. Oficialii nu exclud ca bărbatul să fi avut complici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » 29 de morți în atacurile armate din Texas și Ohio